Ahojte žienky. Chcela by som sa poradiť. Aký krém sa u vás najviac osvedčil pri rastúcom brušku na strie a na pružnú pokožku 🙂?
@zanetakovacsova pouzivala som bi-oil ale nic nepomohlo... Ale zas som citala, ze je to genetické.. Môžeš používat hocijake kremy neviem ake drahe ale ak raz mas mat strie tak ich budeš mat 🤷♀️
Ďakujem za odpovede 😇no treba skúsiť uvidím😛
Pri prvom som používala elasti-q a nepomohlo💁🏻♀️
@zanetakovacsova Hociaky krem, dolezite je natierat sa. Prve tehotenstvo som sa natierala od prveho dna 2-3x denne a mam len 4 strie aj to, ked sa mi dcerka otocila dole hlavou. Vcera som zistila, ze som opat tehotna a opat sa uz natieram. A dostatok vody treba pit, koza je potom elastickejsia 🙂
@zanetakovacsova používala som olej Eucerin, bi oil aj elastiq ale ten exclusive a nič nepomohlo. Doktorka povedala že proste to je kožou keď nemá dostatočnú elasticitu tak proste popraska aj keď sa natieram. Po pôrode som začala na odporúčanie moisturizing lotion a teraz mám Alpha e factor a už konečne vidím nejake väčšie zmeny. Ale teda investovala som do toho dosť a nič z toho poriadne 😅
@elisse247 😃🙈
@zanetakovacsova je to genetické, ale ja som mala na zadku strie a kupovala som z dm krém
@zanetakovacsova odporúčam sebamed npoužívam od začiatku tehotenstva a bruško mám ako bábätko. 🙂
Elastic krém pri oboch deťoch dvakrát denne hrubšiu vrstvu ráno a večer nešetrila som teda kremom, strie asi dve dvojcentimetrove ktoré vôbec nevidno
bi oil ten je podla mna naj na toto, pouzivala som ho pri oboch mojich detoch 🙂
@zanetakovacsova najviac pomaha zavrieť oči 😅
@domak2 no asi to bude to najúčinnejšie 😃😃😃
Mandlovy olej
Baby a v ktorom tt sa Vam zacali robit strie?
@zanetakovacsova ...moja mamina a aj starká strie majú...aj na bruchu. Mne sa v puberte spravili strie na stehnách a chrbte... keď som ostala tehotná, tak poctivo som sa od 2.trimestra natierala každý večer. A vieš čím? S krémom od Nivei na tvár na citlivú pleť... a nemám ani jednu striu...dôležité je mastiť a mastiť...
@elenita poctivo natieraj. Ja mam predispoziciu, strie mam na bokoch, stehnach z vnutornej i vonkajsej strany od rastu i zmeny vahy z cias puberty. Ale brusko po tehotenstve len 4ks strii a aj tie na podbrusku, takze ich nevidiet ani ked mam plavky. Natierala som rano, naobed hydratacnym kremom a vecer po sprche olejom. Dolezite je neutriet sa a vmasirovat olej este do mokrej pokozky, len tak sa na 100% vstrebe. A to iste aj v pripade slabin. Ako brusko rastie, tak aj tato koza je extremne zatazovana. Za cele tehotenstvo naklad iba 100€.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, používam Elasti-q, ale počula som aj na Bi-oil dobré recenzie.