Čo jesť počas tehotenstva?

helulik
26. nov 2013

Baby, ake ste mali Menu pocas tehotenstva...? 🙂 myslim, ak ste prave nemali "chute" :D take nieco neutralne, aby sa moc nepribralo...

ewisam
26. nov 2013

@helulik ja jem vsetko, samozrejme sa snazim s mierou i ked cokoladka ide na tony, ale polepsim sa 😀

helulik
autor
26. nov 2013

@ewisam tak ved dufam,ze ak raz k tomu dojde, ze aj ja budem maminka cakatelka, tak sa nebudem musiet vzdat cokolady... :D lebo to by bolo pre mna hruuuza... :D

andrejka1974
26. nov 2013

@helulik treba si uzit, ked chuti daj si , potom budes sa prisposobovat babatku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 budes jest, len to co mu bude chutit 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 myslim, ak mu bude nieco robit problem , tak to jest nebudes moct , ale neboj sa ja som si kazde tehotenstvo uzivala od cokolady, cez uhorky 🙂 🙂 🙂 🙂

3kolka
26. nov 2013

ahoj...papaj čo len chceš a tak som to robila aj ja a dopadla som tak že pri prvom som pribrala 15kg a pri druhom som schudla cca 6kg..a dala som obe tehu do seba čo sa mi len zaráčilo...každé tehu je iné....

m_ij_ka
26. nov 2013

@helulik ja som jedla všetko načo som mala práve chuť. Netreba sa obmedzovať v jedle, ale samozrejme treba jesť s mierou.

ivanakir
26. nov 2013

Jedla som vseeetko. Okrem plesnivych syrov- vraj kvoli mykozam a pecene- vraj vela vityminu A- pre dieta posobi ako jed- to som citala, tak aj obmedzovala. Inak vsetko. Len davaj pozor na to, aby bolo jedlo vzdy perfektne uvarene a tiez na prejedanie. Ked ti bude zle, nemozes lieky, ktore by ti pomohli - tot moja skusenost!!!!

zara13
26. nov 2013

urcite treba potroske zo vsetkeho. ja som sa vyhybala iba plesnovym syrom a surovym rybam, prip. surove maso, ak take nieco jes. Inak vela zeleniny, ovocia. urcite som jedla viac ako inokedy, ale priprala som tak primerane, nejakych 12 kil, a myslim ze uz som aj v minuse, oproti tomu co bolo pred tehu.
Mozno ak tebou budu lomcovat moc nejake chute, tak davaj pozor, aby si to neprehanala. ja som nastasie ziadne specialne chute nemavala.

ewisam
26. nov 2013

@helulik drzim palceeeee

zdenkkaa
26. nov 2013

Ja som jedla vsetko uzi si to lebo potom ak budes kojit nesmies vsetko vlastne skoro nic dobre ziadna cokolada,strukoviny a tak dalej🙂

zara13
27. nov 2013

@zdenkkaa suhlasim ze uzi si to, ale nesuhlasim s tym ze ked kojis musis sa obmedzovat. Ja kojim tiez uz 6 mesiacov, a obmedzovala som sa len nejaky prvy mesiac, aby si baba postupne zvyklo. ale od vtedy jem opat vsetko, opat okrem surovych ryb. takze myslim ze to zalezi aj dietata - nasej malej to vobec nevadilo. 🙂

lubikan
27. nov 2013

no tak urcite nezabudni tresku zajedat jojo cukrikmi..... 😀 😀

a urcite nejedz za dvoch 🙂

alchemilkazltozelena
27. nov 2013

ja jem tak ako som jedla pred tehotenstvom a zatial som schudla 4 kg

maarlie
30. nov 2013

miláčik spravil na večeru zeleninový šalát a posypal ho oregánom...no zabijem ho? je vynikajúci, kilo ho tam isto nie je 😝 mňam, mňam, mňam, 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre