Čo hovoríte na sex v tehotenstve?

katches69
13. júl 2022

Ahojte, co hovorite na sex v tehotenstve? Priame ejakulovanie "dovnutra" pocas tehotenstva? Problem ci nie? Nerizikove tehotenstvo.

pribinak
13. júl 2022

@katches69 v com konkrétne by mal byt problém?

henrikir
13. júl 2022

nevidim v tom problem.

mamkalentedkova
13. júl 2022

??? Tie, nechápem ,v čom by mal byť problém ..tehotná už viac nebudeš 🤣a k dieťaťu sa ejakulat nedostane 🤣🤣🤣

barbora0308
13. júl 2022

@katches69 Pokial nemas rizikove tehotenstvo, tak sex s ejakulatom, ci bez je rovnako v pohode ako predtym. Viacej tehotna uz nebudes 😅.

mladenca
13. júl 2022

TO problem nie je, ale samozrejme asi treba mat aj nazvem to ze povolene od gyn. ze je sex v tehotenstve ok. Mala som kamosky ktore ho mali pre istotu zakazany.

0silvia0
13. júl 2022

@katches69 sex v tehotenstve sa odporuca na vyvolanie porodu, ked zena prenasa. Cize mozno pred porodom moze o den dva urychlit porod, ale v skorsich stadiach tehotenstva pri normalnom tehotenstve by to malo byt ok.

katches69
autor
13. júl 2022

@mamkalentedkova viem ze tehotna viacej uz nebudem a k dietatu sa ejakulat nedostane... 😆 mna len napadlo ci to je okej, ale lekar mi nic nezakazal a rizikove nemam takze tak, asi len zenska zvedavost 😄😊

katches69
autor
13. júl 2022

@mladenca tak lekar mi nehovoril nic o tom ze by som mala obmedzit..

mamkalentedkova
13. júl 2022

@katches69 tak potom smelo sexuj ako doteraz 😁

dorothee
13. júl 2022

Ak mas v pohode tehotenstvo,kludne mozes..Ak by bol nejaky problem,dr ta upozorni,ze sex mas obmedzit 🙂

diaszoky
13. júl 2022

@katches69 ja somtu taz citala, ze jedna baba pozratila na zaklade toho, ze pri sexe sa jej mohlo nieco odlupit ci mala rizikove neviem

kkovacovak
13. júl 2022

@katches69 hej narodí sa ti viac detí 😃

katches69
autor
13. júl 2022

@kkovacovak hej tomuto by uverila kazda zena 😄

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre