Cítili ste uhniezďovanie?

lollitka25
26. apr 2019

Ahojte babenky, neviem či to nieje blbosť ale MS som mala od 11.4 do 15.4,hneď ako skončila sme mali každý deň nechránený pohlavný styk s priateľom a išli sme naplno. Okrem toho že mi je od včera nevolno,bolo mi chvílku na zvracanie a dneska pichalo v pravom vajčníku.Mohlo ísť o uhniezďovanie? ak ste mala niektorá podobnú skúsenosť, budem rada ak mi ju sem hodíte 🙂 o bábätko sa nesnažíme ale keď sa zadarí nebudeme proti.

matta308
26. apr 2019

Podľa mňa skôr ovulácia 🙂

henrikir
26. apr 2019

@lollitka25 vacsinnou na zaciatku tehotenstva ani nevies ze uz tam rastie novy zivot, pochybujem ze by si citila ze sa oplodnilo vajicko 🙂

sapetka
26. apr 2019

@lollitka25 ja som to necitila tak fyzicky ale vedela som ze som otehotnela

sindy1830
26. apr 2019

@lollitka25 ahoj ja mám to iste ovulovala som od 10.4 do 16.4 a 21 som jednodnovo krvacala trvalo to len pár hodin číra krv. Pred krvácaním má 3 krát pichlo v ľavom vaječníku. Už je to skoro týždeň čo som pár hod krvacala menzes mám dostať o týždeň tak uvidíme či sa tento krát zadarilo

lollitka25
autor
26. apr 2019

@sindy1830 napíš potom, držím palčeky 🙂))

sindy1830
26. apr 2019

@lollitka25 dnes som testovala ráno po 5 dňoch od krvácania. Mozna ešte skoro ☹ mozna zasa nič

jujuch
26. apr 2019

ja som uhniezdovanie necitila, iba som jeden den mala slabucke jasne cervene krvacanie. Najprv som si myslela, ze mi zase praskla nejaka cysta a vôbec som necakala, ze by som mohla byt tehotna. Potom som nedostala menzes a test bol pozitivny. Ked som si to spatne vyratala, tak to slabucke krvacanie bolo v case plodnych dni a vtedy sa vajicko uhniezdilo.

jujuch
26. apr 2019

@sindy1830 ja som testovala od toho krvacania az v case, ked mal prist menzes. bol tam slabucky duch. kamoska vravela, ze podla nej tam nic nieje. skusila som o dva dni a uz bol duch zretelny 😉

lollitka25
autor
26. apr 2019

@sindy1830 podľa mňa je na testovanie ešte príliž skoro, na tvojom mieste by som počkala do mršky a keď sa nedostaví potom znova skúsiť 🙂

sindy1830
26. apr 2019

@lollitka25 určite skúsim ešte jeden test po vynechaní MS.
@jujuch a mala si nejaké príznaky ešte per testovaním?

jujuch
26. apr 2019

@sindy1830 ziadne priznaky

deti95060810
26. apr 2019

bolesť vo vaječníku som mala raz krátko pred potratom...

martinka13
26. apr 2019

Ja som vždy cítila uhniezdenie a dosť silno. Aj som pri ňom spinila

kleopatra114
8. máj 2019

Ja áno , tri krát má silno pichlo vo vajecniku. Veľmi má to prekvapilo , lebo bolesť bol naozaj silná. O niekoľko dni bol test pozitívny .

11miroslava11
11. júl 2019

Ahoj môžte mi prosím povedať váš názor? S priateľom sme mali 2.7 prerusovany nechraneny styk,4.7 som mala ovulaciu no 4dni po nej som dva dni spinila. Ešte sa mi to nestalo a menzes by mal prist až teraz 19teho. Myslíte, že mohlo dôjsť k uhniezdeniu? Ďakujem

jujuch
11. júl 2019

@11miroslava11 si myslim.ze je tam velka pravdepodobnost 😊

11miroslava11
11. júl 2019

@jujuch dnes som si robila test,vyšiel negatívny ale to je ešte skoro

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre