Ahojte babenky, neviem či to nieje blbosť ale MS som mala od 11.4 do 15.4,hneď ako skončila sme mali každý deň nechránený pohlavný styk s priateľom a išli sme naplno. Okrem toho že mi je od včera nevolno,bolo mi chvílku na zvracanie a dneska pichalo v pravom vajčníku.Mohlo ísť o uhniezďovanie? ak ste mala niektorá podobnú skúsenosť, budem rada ak mi ju sem hodíte 🙂 o bábätko sa nesnažíme ale keď sa zadarí nebudeme proti.
@lollitka25 vacsinnou na zaciatku tehotenstva ani nevies ze uz tam rastie novy zivot, pochybujem ze by si citila ze sa oplodnilo vajicko 🙂
@lollitka25 ja som to necitila tak fyzicky ale vedela som ze som otehotnela
@lollitka25 ahoj ja mám to iste ovulovala som od 10.4 do 16.4 a 21 som jednodnovo krvacala trvalo to len pár hodin číra krv. Pred krvácaním má 3 krát pichlo v ľavom vaječníku. Už je to skoro týždeň čo som pár hod krvacala menzes mám dostať o týždeň tak uvidíme či sa tento krát zadarilo
@sindy1830 napíš potom, držím palčeky 🙂))
@lollitka25 dnes som testovala ráno po 5 dňoch od krvácania. Mozna ešte skoro ☹ mozna zasa nič
ja som uhniezdovanie necitila, iba som jeden den mala slabucke jasne cervene krvacanie. Najprv som si myslela, ze mi zase praskla nejaka cysta a vôbec som necakala, ze by som mohla byt tehotna. Potom som nedostala menzes a test bol pozitivny. Ked som si to spatne vyratala, tak to slabucke krvacanie bolo v case plodnych dni a vtedy sa vajicko uhniezdilo.
@sindy1830 podľa mňa je na testovanie ešte príliž skoro, na tvojom mieste by som počkala do mršky a keď sa nedostaví potom znova skúsiť 🙂
@lollitka25 určite skúsim ešte jeden test po vynechaní MS.
@jujuch a mala si nejaké príznaky ešte per testovaním?
bolesť vo vaječníku som mala raz krátko pred potratom...
Ja som vždy cítila uhniezdenie a dosť silno. Aj som pri ňom spinila
Ja áno , tri krát má silno pichlo vo vajecniku. Veľmi má to prekvapilo , lebo bolesť bol naozaj silná. O niekoľko dni bol test pozitívny .
Ahoj môžte mi prosím povedať váš názor? S priateľom sme mali 2.7 prerusovany nechraneny styk,4.7 som mala ovulaciu no 4dni po nej som dva dni spinila. Ešte sa mi to nestalo a menzes by mal prist až teraz 19teho. Myslíte, že mohlo dôjsť k uhniezdeniu? Ďakujem
@11miroslava11 si myslim.ze je tam velka pravdepodobnost 😊
@jujuch dnes som si robila test,vyšiel negatívny ale to je ešte skoro
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Podľa mňa skôr ovulácia 🙂