ahojte baby som v 21 tt tehotenstva vcera som bola na kontrole u doktora nasiel mi kvasinky tak mi dal cipky na preliecenie. Ja truba aj ked som si citala letak asi som prehliadla tu vedu ze pri zavadzani cipku v tehotenstve sa nemá pouzivat aplikator ja som ho pouzila. Neviete nahodou preco sa to nesmie bojim sa ze ci som nieco nesposobila. Citim sa ok malinke akurat kopka:D:D:D ale mam napr bolesti v krizoch a taky pocit v brusku ako ked mate dostat kramy ale slabucke nie silne:D tak to je hadam sposobene rastom babatka . dnes uz si cipok zavediem normalne prstom len som chcela vediet ci nemate s tym skusenost. Dakujem za odpoved.
tak mas asi tie iste co mne predpisal nedavno..je k nim aj masticka na vonk.natieranie?:)..neboj,nic sa nestalo a pokial mas bolesti tak zvys davku magne...ja berem 3 za den🙂 a vela stasticka a hlavne ziadny pohl styk pocas brania cipkov a aspon 3 dni po nich 🙂
..joj tak nic teda 😉 ...aha ja mam gyno-pevaryl... a pohlavie este nevies?🙂
hmm vcera som bola u dokiho a potvorka mala statočne si kryla ale ked som povedala ze moja mama by chcela dievku a vlastne vsetci v rodine tak mi na konci povedal ze a odkazte mame ze je velka sanca na tu dievku:D ale nepotvrdilo to ani do spravy nenapisal:D 🙂 🙂 🙂 🙂 inak k tomu sexu ja by som sa strasne bala mat sex tak ci tak ved nemoze tam nieco narusit????
hanblivka je to uz od mala asik ked sa zakryva 🙂...nie nie..nemozes a nic narusit akurat uz v tom najvyssom stadiu tehu moze vyvolat porod...ale inak porusit ne pokial mas norm tehotenstvo🙂
no vidis,tak len oddychuj a nestresuj sa.) neviem ..teraz 25teho idem na sono tak som zvedava..dufajme ze chlapec..a vychadza koncom maja..🙂
som tam🙂 helenka ma pozvala..🙂
@vivien11 Ahoj🙂)..viem, že tento dotaz už bude trosku oneskorený,lebo na tuto temu si písala ešte minulý rok...no aj tak by som ta chcela poprosit o radu:(...hladala som v témach ci mal niekto podobný problem ako teraz ja a nasla som si teba 😉 ...ide o to, ze mi mešká M a mám príznaky na tehotenstvo, ...kezde ma trápi mikóza kupila som si v lekárni vaginálne tablety ktoré sa zavádzaju s aplikátorom...myslíš, ze v prípade ze som tehotná som takto mohla nejako poskodit plod kezde v tehotenstve sa nesmu aplikátory používať?? ☹
Ty si tiez pouzila aplikátor v prvom trimestri?? pozerám ze más krásne zdrave babatko tak snad som týmto nieco nepokazila..dakujem za tvoj názor a prajem vela vela zdravíčka 🙂
@vivien11 Dakujem ti velmi pekne za reakciu,ale tehotenstvo sa zial nepotvrdilo☹( ☹ ..aj ked ak by som bola tehotná lekár povedal, ze by este nic nevidel lebo by som bola cc v 2 týzn...test som si nerobila..vpichol mi agolutín, no falosné nádeje si už nerobím, prajem ti pekný den a príjemný víkend 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj..aj ja som si davala cipok bo mala tiez lahku mykozu..aplikatorom asi mozes zasunut hlbise cipok resp tabl,preto sa neodporuca bo ani v tehu neni dobre davat cipky ci tabletky.ale normalne predpisuju a tie bolesti..sa nemusis bat,ma ich asi kazda,aj ja a berem magne b 6...skus si kupit to..ked mam bolesti a tvrdnutie,vzdy zaberu..🙂