Čípok s aplikátorom. Ublížila som bábu, ak som ho použila?

vivien11
22. jan 2011

ahojte baby som v 21 tt tehotenstva vcera som bola na kontrole u doktora nasiel mi kvasinky tak mi dal cipky na preliecenie. Ja truba aj ked som si citala letak asi som prehliadla tu vedu ze pri zavadzani cipku v tehotenstve sa nemá pouzivat aplikator ja som ho pouzila. Neviete nahodou preco sa to nesmie bojim sa ze ci som nieco nesposobila. Citim sa ok malinke akurat kopka:D:D:D ale mam napr bolesti v krizoch a taky pocit v brusku ako ked mate dostat kramy ale slabucke nie silne:D tak to je hadam sposobene rastom babatka . dnes uz si cipok zavediem normalne prstom len som chcela vediet ci nemate s tym skusenost. Dakujem za odpoved.

barca25
22. jan 2011

ahoj..aj ja som si davala cipok bo mala tiez lahku mykozu..aplikatorom asi mozes zasunut hlbise cipok resp tabl,preto sa neodporuca bo ani v tehu neni dobre davat cipky ci tabletky.ale normalne predpisuju a tie bolesti..sa nemusis bat,ma ich asi kazda,aj ja a berem magne b 6...skus si kupit to..ked mam bolesti a tvrdnutie,vzdy zaberu..🙂

vivien11
autor
22. jan 2011

@barca25 hmm dakujem za odpoved hmm tak hadam sa nic nestalo:D magne B6 mam tak si skusim dat tabletku:D dnes uz si zavediem cipok standardne vsak to su len 3 tabletky nie nejake dlhodobe liecenie. hmm ja som cele tehu taka vyplasena 🙂 furt nieco

barca25
22. jan 2011

tak mas asi tie iste co mne predpisal nedavno..je k nim aj masticka na vonk.natieranie?:)..neboj,nic sa nestalo a pokial mas bolesti tak zvys davku magne...ja berem 3 za den🙂 a vela stasticka a hlavne ziadny pohl styk pocas brania cipkov a aspon 3 dni po nich 🙂

vivien11
autor
22. jan 2011

@barca25 hehe neboj nic nemam mat s kym som cakajuca slobodna mamicka takze tak:D 🙂 🙂 🙂 oukej zvysim skusim to uvidime:D dakujem za radu ja mam nejake ze candibene

barca25
22. jan 2011

..joj tak nic teda 😉 ...aha ja mam gyno-pevaryl... a pohlavie este nevies?🙂

vivien11
autor
22. jan 2011

hmm vcera som bola u dokiho a potvorka mala statočne si kryla ale ked som povedala ze moja mama by chcela dievku a vlastne vsetci v rodine tak mi na konci povedal ze a odkazte mame ze je velka sanca na tu dievku:D ale nepotvrdilo to ani do spravy nenapisal:D 🙂 🙂 🙂 🙂 inak k tomu sexu ja by som sa strasne bala mat sex tak ci tak ved nemoze tam nieco narusit????

barca25
22. jan 2011

hanblivka je to uz od mala asik ked sa zakryva 🙂...nie nie..nemozes a nic narusit akurat uz v tom najvyssom stadiu tehu moze vyvolat porod...ale inak porusit ne pokial mas norm tehotenstvo🙂

vivien11
autor
22. jan 2011

@barca25 ja mam normalne tehu doktor mi vcera tak povedal ze mlada zdrava baba babo zdrave ze nemam vobec stresovat:D a ze az 1.3 staci prist:D na poradnu hmm tak ma to potesilo:D a ty uz vies co to bude? pozeram ze nemame velky rozdiel. Vychadza ti pôrod na máj či jún?

barca25
22. jan 2011

no vidis,tak len oddychuj a nestresuj sa.) neviem ..teraz 25teho idem na sono tak som zvedava..dufajme ze chlapec..a vychadza koncom maja..🙂

vivien11
autor
22. jan 2011

@barca25 aj ja chcem moc moc chlapceka:D:D tak drzim palce:D joj koncom maja hmm kebyze jun tak ta pozvem do nasej sukromnej skupiny super holiek co mame ze junove zlaticka:D

barca25
22. jan 2011

som tam🙂 helenka ma pozvala..🙂

vivien11
autor
22. jan 2011

@barca25 hej tak super:D:D tak asi mam sklerozu ze som ta tam neuzrela:D 🙂 🙂 🙂 inak udajne normalny jav v tehotenstve ze zabudanie som citala:D 🙂 🙂 ja uz to na sebe pozorujem

emma93
5. nov 2012

@vivien11 Ahoj🙂)..viem, že tento dotaz už bude trosku oneskorený,lebo na tuto temu si písala ešte minulý rok...no aj tak by som ta chcela poprosit o radu:(...hladala som v témach ci mal niekto podobný problem ako teraz ja a nasla som si teba 😉 ...ide o to, ze mi mešká M a mám príznaky na tehotenstvo, ...kezde ma trápi mikóza kupila som si v lekárni vaginálne tablety ktoré sa zavádzaju s aplikátorom...myslíš, ze v prípade ze som tehotná som takto mohla nejako poskodit plod kezde v tehotenstve sa nesmu aplikátory používať?? ☹
Ty si tiez pouzila aplikátor v prvom trimestri?? pozerám ze más krásne zdrave babatko tak snad som týmto nieco nepokazila..dakujem za tvoj názor a prajem vela vela zdravíčka 🙂

vivien11
autor
8. nov 2012

a
@emma93 ahoj nie nie nemusis sa bat nič sa nestane ak mas obavy chod za doktorom ale moj doktor ma ubezpečil ze to je ok aj skontroloval plod ja som mu vtedy volala a ubezpečil ma ze je to ok

emma93
9. nov 2012

@vivien11 Dakujem ti velmi pekne za reakciu,ale tehotenstvo sa zial nepotvrdilo☹( ☹ ..aj ked ak by som bola tehotná lekár povedal, ze by este nic nevidel lebo by som bola cc v 2 týzn...test som si nerobila..vpichol mi agolutín, no falosné nádeje si už nerobím, prajem ti pekný den a príjemný víkend 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre