Ahojte dievčatá, aký máte názor na čínsky kalendár počatia? Vyšlo Vám to alebo nie? Veľmi ma to zaujíma, zatiaľ v mojom okolí to vyšlo všetkým, len švagriná teraz podľa neho mala čakať dievčatko a prvé sono doktor povedal, že bude dievčatko a teraz druhé, že bude chlapček...pri jej prvom tehotenstve sa doktori sekli na plnej čiare. Trikrát povedali, že čaká dievčatko a bol chlapček. Ďakujem za odpovede...
Mne to nevyslo..
mne to vychadza presne opacne, takze ak si hodis eurovkou, vyjde Ti to s rovnakou presnostou ako ten cinsky zazrak 😀
vzdy je to len 50 na 50.
@vatiky mne to vyslo a aj vsetkym čo poznam 🙂
@vatiky - u nas sedia... vsetci traja 😉
nevyšlo ale je šanca 50 na 50 ako napísla margarita 😀
u nás jeden sedí a druhý nie
@nikolet_89 Veď aj u nás to všetkým vyšlo, len teraz u švagrinej nevieme. Chceli dievčatko, tak si to aj plánovali a teraz doktori hovoria, že chlapček. Ale berieme to s humorom, termín má 1. júna, tak uvidíme. 🙂 Pa a ďakujem za odpoveď. 🙂
Ďakujem dievčatá Vám všetkým a teším sa hlavne, že máme tie naše detičky a veľmi ich ľúbkame, tomuto sa venujem len tak zo zábavy a zo záujmu...čuduj sa svete, podľa toho, čo píšete sa číňania kopli a oni zvyknú byť veľmi dôslední . Nevadí, tešme sa, že sme maminy. Prajem Vám pekný zimný deň..
Kočky a z akým vekom svojim ste pozerali tie čínske tabulečky? Čínsky lunárny vek na ktorom sú založené tie tabuľky je iný ako ten podla toho sa riadime.
@peta1510 je to dosť komlikované počítanie ale napr. http://www.chinesegenderchart.info/gender-calcu... na tejto stránke máš tzv. Lunar age calculator, vyzerá by´t presná, zadáš tam dátum narodenia, rok v ktorom chceš vedieť svoj vek a vypočíta ti to 🙂
aj mne to vyslo 2x ... len nezabudni ze sa to pocita podla lunarneho veku matky nie normalneho veku ako pozname my ....
mne to vyšlo 🙂
@monikajaco 😨
http://www.nasarodina.sk/tehotensky-kalendar/ka...
Posielam ti, ten klasický...ak máš nejaký iný pošli mi link.Ďakujem 🙂
@monikajaco a ako sa počíta lunárny vek matky, o tom som nepočula, napíš mi prosím a vysvetli. Ďakujem 🙂
zadaj si to do googlu ...
🙂
Mne to vychadza tiez presne naopak - iked pri druhej som otehotnela v mesiaci narodenin.. Teraz mam mat dievca podla CK. Tak osm zvědavá ..
Mne to vyšlo 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
1x ano 1x nie mojej mame som ho ukazovala a jej nevyslo ani raz 🙂