Čínsky kalendár - originál

sonya6
8. dec 2017

Kočky ktoré skúšate čínsky kalendár 🙂 dávam link na ten normálny 🙂 čiže lunárny vek a lunárny mesiac, nižšie sú tabuľky na rok 2017 aj 2016 tak sa mrknite 🙂 tie ktoré viete čo sa ukrýva v brušku dajte vedieť či vám sedí 🙂

https://thechinesebabycalendar.com/

lula313
8. dec 2017

Podľa kalendára vychadza chlapec, ale cakame dievcatko.. mne všetky tieto kalendáre, metódy, predpovede vyšli na chlapcov, ale soda nám vysla😀

timi247
8. dec 2017

@sonya6 mne to vyšlo pri všetkých troch deťoch🙂

mishicca
8. dec 2017

Pri prvom mi vyslo dievca..mala som ho... tak som sa pri druhom spoliehala na tento prasivy kalendar, ratala som aby som otehotnela a mala dievca a opat...ked mi lekarka povedala, ze tam je pipik az som jej neverila a zbledla som ako stena :D tesim sa samozrejme na maleho...len to bol šok :D

lula313
8. dec 2017

@mishicca 😀 ja som zas podľa všetkých týchto predpovedi bola taká zblbnuta, že som si už nahovarala, že je to chlapec, aj keď som od mala chcela dievča🙄ešte aj podľa teórii rýchlych/pomalých spermií mi to na neho vychadzalo😀 a tiež som bola v soku, keď mi povedali, že je to dievča😀

zuzikboc
24. jan 2018

Pri prvom malo byť dievča a aj bolo. Teraz pri druhom by zasa malo byť dievčatko, tak uvidíme... Ale bola by som rada 🙂

labutienka333
19. dec 2018

https://everydaycalculation.com/lunar-age.php baby tu si vypočítate váš lunárny vek 🙂 a skúste potom lepšie podľa tabuľky

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre