Chcem sa spýtať, či vám vyšlo pohlavie podľa čínskej tabuľky.
Mne tabulka ukazovala dievcatko a aj máme Nelinku 😉
kamaratka mi podla cinskeho kalendara predpovedala teraz chlapca a vyzera ze to bude dievcatko 😉 ( neverim takymto vypoctom...)
mne správne určila prvého synčeka, aj teraz druhý bude chlapček, teda oboch určila správne...a vyšlo to mojej švagrinke, aj sesternici, obe majú dievčatká 🙂
Mne zatial vsetko sedi ...vsetkym vychadza to, co maju - aspon v mojom okoli 😀 ..., ale bude to len nahoda - urcite by som sa tym neriadila 😉
mne to vyslo pri vsetkych
aj mne to vyslo...podla tabulky dievcatko a podla ultrazvuku tiez, ale zaroven poznam aj ludi ktorym to nevyslo, takze by som sa na to nespoliehala, je to len tak pre zabavu... 🙂
Moj prvy syn mal byt podla tohto dievca, nevyslo to, ale druhy syn vychadza - takze u mna pol na pol.
no nam to tiez nevychadza, podla tabulky to ma byt chlapcek a podla doktorov cakame dievcatko, ale kto mal pravdu zistime az za par tyzdnov 😵
tak ja sa pridavam ani mne to nesedi podla tabulky babaa ale utz ukazuje pipka,, 🙂
ani nam to nevychadza. podla tabulky mame mat chlapceka, ale podla ultrazvuku je to dievcatko
ahoj, mne obe baby vyšli, ale robila som tu na MK veľkú štatistiku - lebo už sú tu témy na túto tabuľku a pravdepodobne admini túto tému zamknú a presunú ťa...
a pravdepodobnosť tejto čínskej tabuľky vyšla mamičkám na MK len 55 % ☹
mne vsetky mozne tabulky a tocenie prstena vyslo na dievca a lekar mi teraz potvrdil, ze cakam chlapceka. Tak dufam, ze sa nepomylil 😀
nam nevyšla. podla mna je to blbost, lebo je to 50 na 50. aj tak pohlavie dietata zavisi od muza
mne cinska tabulka nevysla..cakame chlapceka 😀
nám vyšla 😉
cinska ukazuje na dievcatko ,podla krvnych skupin je to chlapcek na sone sa babo nechcelo ukazat ,ale amniocenteza potvrdila ,ze je to 100% dievcatko 😵 😀
nom podla čínskej tabulky vyšlo dievča a aj čakáme dievčatko 🙂
nevysla a mame vytuzenu babulku 😀
ahojte tak mne ukazovalo chalana a aj ho mám..i keď doky na sone najprv videl šušku 😲 tak som sa s ním hádala že to je chlap 😉 😉 a po 3 minútach aj bol... 🙂 🙂 sa čudoval že ako som to vedela...ale neverila by som tomu 😝 😝
Ahojte, my sme mali mať podľa tabuľka chalana, ale bude baba 😀
nam ano 🙂
mne pri prvom mal byť chlapec a bolo dievča a teraz tiež chlapec a aj bude 🙂
my to prave testujeme 🙂 🙂
https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...
pozri 3 a 4 obrazok, tam mame, co nam vyslo podla cinskeho kalednara, vedla toho pohlavie, co nam vyslo podla teorie 7rocnej krvi a potom je pohlavie, co nam povedali na ultrazvuku ... postupne doplname .... tak uvidime, nakolko su tieto 2 teorie pravdive 🙂 🙂
nám nevysla tabulka.... 😀
aka je to teorie sedemrocnej krvi?
co to je cinska tabulka, a ako sa to zistuje??
alexandra
tu je cinska tabulka
https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...
tam sledujes tvoj vek v case pocatia a mesiac, kedy ste splodili 🙂
a teoria 7rocnej krvi:
moj vek je napriklad 30 rokov .... krv sa meni v rokoch 7, 14, 21, 28, 35, atd. /proste násobky 7/..... ciže mne sa menila krv v 28 rokov, teraz mam 30 ... ciže to už je 2 roky stará krv
parner má 36 rokov ..... menila sa mu v 35ke ..... teda má 1 rok starú krv
čiže on má mladšiu krv, teda dieťatko bude pohlavie mužské 🙂
my čo sme štyri tehulky tak trom vyšlo, jednej nevyslo.....
ahojte, podla veku krvi nam pohlavie vyslo, podla cinskej tabulky nie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
no moj prvy syn bol podla toho dievca 😀 a teraz uz ani nic neskusam, chcem uplne prekvapko