Chuť na piesok, stenu v tehotenstve - prestane to?

19. apr 2021

Ahojte mali ste toto niektorá ? Momentálne som 37 tt a asi okolo 30tt mi začali dosť divné chute najprv to začalo že len chuť na stenu ale teraz mam chuť na stenu mydlo piesok no proste všetko čo je take prachové alebo biele beriem vitamíny ako železo magnezium to mi dal lekár keď som mu povedala o týchto divnych chúťkach 🙈 za posteľou si vždy s nechtom odlupnem trolinku steny len na necht a musím okoštovat lebo sa zbláznim už som vyškrabala hnusne stenu 🙈 nejem to že veľa alebo nekušem len vždy trochu na necht a obliznem už som zúfalá myslite že to po pôrode prestane ?

anabel2341
19. apr 2021

Mne mamina vravela že ja keď som bola mala som jedla stenu a to preto lebo som ževraj mala malo vápnika 🙂 a dokonca poznám aj pár ľudí ktorý to robili

stanulienkat
19. apr 2021

Vapnik dopln.

laura_222
19. apr 2021

Vola sa to syndrom pica ( pika) chybaju ti vitaminy alebo mineraly po tehotensve to prestane. Skus sa este poradit s gynekologom co by si mala doplnit

ukulela
19. apr 2021

Väčšinou sa hovorí, že chyba vápnik. Najlepšie doplnis makovym olejom.

kika831
19. apr 2021

Jednoznacne nedostatok vapnika- ja som mala to iste. Zacala som uzivat Biomin z lekarne. Super to zabralo. Vrelo odporucam.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre