Chodili ste v tehotenstve na depiláciu?

21. nov 2024

Chodili ste v tehotenstve na depiláciu?

lea202
21. nov 2024

Asi som nikde ani nezachytila, že by sa to v tehotenstve nesmelo. Aj keď vtedy toto bolo to posledné, na čo som myslela 😂

autor
21. nov 2024

@lea202 ja som zachytila, že ti môže vyvolať pôrod 😁 ale teraz som v 18tt a žiletkou to je čistý otras … za deň mi rastu chlpy a vkuse sa holiť na kontrolu ma nebaví 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 takto som mala aj mesiac pokoj ..

zzzzza
21. nov 2024

Nie

zzzzza
21. nov 2024

Inak depilácia voskom pred tehotenstvom stále

lasona
21. nov 2024

Vždy som si robila depilácia. Chcela som aj keď som bola tehotná. Ja som mala tak citlivú kožu, že.mi ostali fľaky...chvalabohu už zmizli...takže som ostala počas tehotenstva pri ziletke...teraz sa opäť depilujem. Takže aj na to treba dat pozor....inak nikde som nepočula ze by to mohlo vyvolať pôrod...takisto treba zvážiť farbenie vlasov, farbenie obočia, umelé nechty...vplyvom hormónov môže farba chytiť zle, respektíve nemusí tak dobre držať, nechty odpadavaju...

autor
21. nov 2024

@lasona nechty mi úplne držali, ale už nevydržím tam sedieť dve hodiny, čiže som to obmedzila. A nič si nefarbim, takže v pohodičke🙂 na mihy chodím stále, a v pohode tiež . No ta depilácia mi strašne chyba.

kiki68
21. nov 2024

Ale kde, ako vosk vyvola porod. Nemozes laser skrz mozne zmeny pigmentu a vznik skvrn. Ale vosk/ cukor je ok. Mna depiloval vzdy muz voskom

evickuska
21. nov 2024

@autorka akurat vcera som bola na epilaciu - laserom je to neinvazivne do obehu nejde nic, pali sa len chlpkove lozko 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre