Chcem kúpiť okrúhly jedálenský stôl - Áno/Nie?

lenkamagdalena
16. máj 2021

Ahojte chcem nový stôl, okrúhly, rovno z masívu. Teraz máme veľký obdĺžnikový stôl, síce pevný, ale odlupuje sa fólia po náraze detskej stoličky. Kupovala som ho aj kvôli veľkej rodine, ktorá však chodí len na sviatky, takže hlavne chcem myslieť už len na nás - čoskoro štyria (max pre 6 osôb). Je to tak, že okrúhly zaberá viac miesta i s priemerom 120cm. Poprosím Vás o Vašu skúsenosť. Vopred ďakujem.

elizabet173
16. máj 2021

@lenkamagdalena mala som okrúhly, so stredovou nohou, ale predala som ho. Pre štyri osoby bol fajn, ale keď sa roztiahol, bol dosť nestabilný práve pre tú stredovú nohu, pred tým som mala so štyrmi nohami a ten bol lepší. Ale mám pocit, že obidva boli s priemerom 120 cm a teda pre šesť ľudí málo.

simsalabim
16. máj 2021

@lenkamagdalena mali sme, ale po case sme vymenili za obdlzikovy. Naozaj zabera viac miesta - treba nanho priestrannu miestnost, aby vynikol a myslim, ze kazdy mal na nom menej miesta tiez...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sparkling
16. máj 2021

Okruhly stol je pekny, ale neprakticky. Celkovo ten priestor na nom nie je zdaleka tak dobre vyuzitelny ako pri obdlznikovom.

tinapa
16. máj 2021

Presne ako hovoria ostatné, obdlžnikový stôl je praktickejší. Osobná skúsenosť.

lorenita
16. máj 2021

@lenkamagdalena urcite nie.. mala som aj okrúhly aj obdĺžnikovy... Ako bolo spomenuté, na okruhly potrebujes 2x tolko miesta...aj obdĺžnikovy sa da roztiahnut 🙂

andreatytler
17. máj 2021

@lenkamagdalena Ja by som okruhly kupila ak by som mala vhodne miesto. Mozno zaberie viac miesta ale podla mna vizualne posobi lahsie (vzdusnejsie) ako obdlznikovy, takze sa zda ze miestnost je priestranejsia. Ale zalezi aj od materialu a tvaru... ja mam rada skor jemnejsie a tensie ako masivne kusy dreva.

essenceee
27. okt 2021

podla mna je hranaty ovela lepši ako okruhly. Aspon podla mna. A ked si k nemu kupiš pekne stoličky, bude to vyzerat fajnovo

fiffinkaa
27. okt 2021

@lenkamagdalena mamina má 20 rokov okrúhly stôl v jedalni je krásny a v obývačke ešte obdĺžnikový..mne sa páči ten okrúhly viac ale potrebuje väčší priestor..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre