Cestovanie v prvom trimestri

barbie483
5. máj 2015

Chcela by som sa opýtať som v 9 týždni a som musela 12 hodín cestovať autom ako spolujazdec autom uškodí to bábätku alebo nie ? Prezliekanie postelí to môžem robiť alebo masírovať ludi ?? Dakujem 🙂

sibalka21
5. máj 2015

Ahoj cestovanie v aute neskodi babatku v ziadnom trimestri pokial viem, len lietanie sa nedoporucuje a preco by si nemohla prezliekat postele? Si tehotna nie chora

laira
5. máj 2015

To neškodí, akurát lietadlom sa veľmi neodporúča.. Tie rádiofrekvencové vlny, a tak.. Takže radšej to neriskovať. 😉
Si tehotná, to môžeš, neboj.. keby tak, ale chlapi to za nás nespravia. 😀

miadi
5. máj 2015

lietadlom nie je problem cestovat.Moze to byt horsie autom 12hodin je dlha doba kamoska bola na vylete 3h autom a potom spinila a mala potom stres..lietadlom sa nedoporucuje az v 3trimestri aby nenastal nahodou predcasny porod.
radiofrekvencne vlny mas aj v beznej elektrotechnike aj v mobilnom telefone..
nie su skodlive lebo su to nizke frekvencie skodlive su uz take ake pouzivaju pri rtg gamma luce a ultrafialove..
masirovat ludi mozes aj prevliekat postele..nemala by si robit cistiace prace kde sa vdychuju chemikalie...

jeennyv
5. máj 2015

@barbie483 prezliekat postele podla toho kde, ja som robila v lete na brigade chyznu a recepcnu v hoteli a co sa tyka toho mne velmi vadili ich obliecky pri prezliekani na ruky mala som ich cele az olupane a prostriedky cim to prali mi robili okrem ruk zle aj na nos dalsi mesiac som este bola z toho chora a to som ani nebola tehotna....ale ak ti to nerobilo problem do teraz alebo nemas alergie malo by to byt v poriadku

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre