Centrum prenatálnej diagnostiky. Košice

14petulka88
2. mar 2011

Idem v 12 tyzdni na vylucenie vrodenych vad, mate stym niekto skusennosti? dakujem za info 🙂

katy2
2. mar 2011

@14petulka88 ides na masarykovu k dr. dankovcikovi? Urobia ti uzv, zmeraju NT a nejake ine veci a pojdes aj na krv. Vysledky sa daju dokopy a po par dnoch ti povedia ake riziko na vyvojove vady mas..... Drzim palce

14petulka88
autor
2. mar 2011

@katy2 Ano na masarykovu idem 🙂 po par dnoch? a ja som si myslela ze to bude este v ten den vysledky 🙂))
Budu mi brat aj krv? fuuuha takze ja som objednana az na 11tu hodinu do vtedy umrem od hladu 🙂)
Dost sa toho bojim pretoze pri prvej dcerke som nebola, neviem preco ma neposlali, je zdravucka.
Tak sa bojim ze co ked mi povedia ze napr. na 5%to nieje ok tak neviem co by som v tej chvili robila.

katy2
2. mar 2011

@14petulka88 neviem ti povedat, ci treba nalacno, ja som nebola pri prvej... bola som objednana, ale som skoncila v nemocnici, ale teraz bola moja sestra. Predbezne vysledky ti povedia hned, ale tie co sa porovnavaju s krvnymi testami su asi po nejakom tyzdni telefonicky.... A hned sa mozes objednat na 20tt na morfologicky uzv, ten je velmi dolezity... a robi ho priamo dr. Dankovcik.... Tam ti tiez pozrie babo a povie ako na tom ste.....
teraz ti bude robit uzv asi dr. Muranska, ale aj ona je v tom dobra....

14petulka88
autor
2. mar 2011

@katy2 No tak dakujem velmi pekne za info, dufam ze to dobre vsetko dopadne a prajem prijemne tehulkovani hlavne aby bolo vsetko ok 🙂

katy2
2. mar 2011

@14petulka88 dakujem 🙂 podobne 😉

muska4
2. mar 2011

skusenost nemam, ale doporucim nestresovat, kedze Dr. a technika sa tiez mylia 😉 sestrinej kamoske pri 3 zo 6 deti tvrdili, ze budu mat kadejake komplikacie a nakoniec su vsetky zdrave.....drzim palce 😀

14petulka88
autor
2. mar 2011

@muska4 No to je pravda ze aj doktory sa mylia, lenze ja si myslim ze taketo testy len potom stresuju cloveka 🙂 osobne by som to nechala tak ako pri malej bez tych testov 🙂

muska4
2. mar 2011

@14petulka88 to verim, asi aj ja a hlavne ak vies, ze to babo chces a je Ti jedno, co oni hovoria 😉

14petulka88
autor
2. mar 2011

@muska4 sak nase mamky tiez nechodili na testy a rodilo sa vela zdravuckych deticiek 🙂

muska4
2. mar 2011

@14petulka88 sväta pravda 😉

zuzanka1309
2. mar 2011

@14petulka88 ahoj, netreba na lačno 🙂

14petulka88
autor
2. mar 2011

@zuzanka1309 nie? no to si ma potesila 🙂

14petulka88
autor
2. mar 2011

@rabiva dakujem popozeram 🙂

14petulka88
autor
22. mar 2011

Zeny neviete mi povedat kolko stoji fotka na tom skriningu?

saloma
26. jan 2013

ahoj 🙂 a neviete nahodou, ci pri 3D USG moze byt somnou aj otecko ?a za fotku sa plati zvlast ?dakujem pekne za odpoved 🙂

eviq
26. jan 2013

@saloma otecko moze byt, vsetko pekne uvidi a v cene je tusim jedna 2D a jedna 3D fotka, aspon nam tak dali. Za viac fotiek alebo dvd sa plati dost vela, nepamatam si kolko. 🙂

saloma
26. jan 2013

@eviq dakujem pekne za informaciu a prajem krasny den 🙂

eviq
26. jan 2013

@saloma joj, teraz pozeram, ze ja som ti pisala ako to bolo na NT skriningu v 12 tt a ty si sa pytala na 3D. Tak ten stoji viac a predpokladam, ze v cene budes mat viac fotiek....to uz presne neviem, lebo my sme na 3D neboli, len na morfologii v 20 tt a tam nam dal nejake fotky a videa gratis, lebo som bola ako " ukazka" na skoleni gynekologov. 🙂

saloma
28. jan 2013

@eviq No to je prave ten 3D-morfologicky USG aspon moja doktorka mi to povedala ... a ze stoji okolo tych 30eur,ale to neviem ci mam v cene aj nejake tie fotky. Ale otecko teda nie je problem aby bol tam ? dakujem 🙂

eviq
28. jan 2013

@saloma ak je to ten morfologicky a ides tam k dankovcikovi alebo muranskej, tak stoji tusim 45 eur. Ja tym, ze som bola na tom skoileni, tak som neplatila, tak neviem co j normlane v cene. Ale s oteckom urcite problem nebude, tam chodi kazdy otecko 🙂 dostane stolicku, usadi sa a bude vsetko vidiet 😉

seliselka
1. apr 2016

@14petulka88 kedy najskôr sa da ist na toto vysetrenie? v ktorom tyzdni?

kikus48
7. apr 2016

@14petulka88 foto je vramci ceny za skrining co je asi 45 eur

stelii
10. apr 2016

Ahoj dievčatá chcela by som sa opýtať idem na integrovaný test ku p. Dankovčíkovi čo to vlastne obsahuje boli ste na tom už niekto? Chcela by som aj ultrazvuk je to v tom alebo sa na to treba objednať zvlášť?

kikus48
14. apr 2016

@stelii zoberu ti krv na vylucenie vrodených chýb (tento test je senzitivnejši ako tripple test) a urobia podrobne sono, pozru vlekost plodu, NT a NB na vylucenie downovho syndromu, pozru organy ako su vyninute, urcia presny termin porodu atd. Vsetko budes vidiet na velkej plazme. Dostanes 3D fotku plodu. Výsledok krvi bude za týžden.

stelii
14. apr 2016

@kikus48 jee super teším sa ma 3D velmi 🙂

milasik10
10. máj 2017

Ahojte, baby, ktore ste absolvovali 3D utz na Masarykovej,ako ste boli spokojne? Ja som objednana na jun, 45 eur to bude stat len som sa neopytala, ci to vsetko obsahuje... dostanem aj fotky??

stelii
10. máj 2017

@milasik10 zalezi v ktorom tyzdni ides..ja som bola v 12 to robi pan doktor Hatiar ten bol super ale potom ten druhy v 20tt robi doktorka Janosova a to som nebola absolutne spokojna az znechutena z jej pristupu nieje to ziadna odbornicka tuctova lekárka ani chovanie ani zidna uroven za tie peniaze...druhy kratuz by som isla do myslavy alebo do šace..

stelii
10. máj 2017

@milasik10
A fotkudostanete za priplatok 10€

milasik10
10. máj 2017

@stelii fuuha, idem v 12tt , ja som myslela ,ze v tych 45 eurach bude aj nejaka fotka... este mam k tomu aj 10 eur doplacat? No super... a v saci to robia za kolko,neviete?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre