Ahojte mile tehulky a mamicky z Kosic, prosim Vas o informaciu, kolko ste u ktoreho lekara zaplatili za morfologicky ultrazvuk v 20. tyzdni? Lebo mam pocit, teda som si ista, ze mi dnes povedali inu cenu, aku deklarovali na oficialnom cenniku v ambulancii aj ustne slubovali za tento USG, ked som tam bola na screening v 12. tyzdni a ma k nim zas volali v tom 20. tt., a taky pristup sa mi teda vobec nepozdava. Vopred Vam dakujem za info.
Vo Fakultnej nemocnici som neplatila nič...
@mikloska2012 ja som sa tiez tam objednala, kedze som tam bola aj v dvanastom tyzdni. vtedy mi vraveli, ze za dalsi v 20. tyzdni zaplatim 20 eur, a vcera pri objednavani po telefone uz zrazu 40 eur, pricom aj na internete ich oficialny cennik ukazuje 35 eur, ako vravis. tak co si mam o tom mysliet?
hmmm no neviem, mozno ked zaradia niekoho mimo poradia alebo vikend tak preto, ale ked je raz cennik na dverach nemaju pravo pytat viac
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj ja som bola v myslave u juhasa, a platila som 35 eur za HD kvalitu fotiek a videjka, a som maximalne spokojna, cennik maju na dverach, a tolko som aj platila