Ahojte chcem sa opytat resp. inforomvat mozem uzivat calcium chloratum sirup ked som tyzden tehotna.? Viete nechcem nejako ublizit plodu za kazdu milu odpoved dakujem 🙂
Si tyzden tehotna? Tak to je super, to si asi prva, co to vie takto skoro. A ked calcium mozu aj male deti, preco by ho nemohli tehotne?
Stop kašeľ čisto na prírodnej báze alebo skús homeopatiká v lekárni ti rady pomôžu
Môžete, ja som sa na to pýtala gynekológa, lebo vzdy mi to pomáhalo pri zápaloch hrdla a prave na začiatku tehotenstva som ochorela..dokonca som počula ze ho pocas tehotenstva berú maminky v 2.trimestri na spevnenie kostičiek u bábätka aby si nebralo vápnik s kosti maminky..a tiez stop kašeľ a stop bacil..môžu ich tehotné..
Áno tieto stop kašeľ a pod sú na prírodnej báze na letáku napísané vhodné aj pre tehotné a dojčiace 😁
@kacenka2803 len stop kašeľ je dosť slabý,.
Tak bronchykum
A tie cmulacie tablety dorithricin??
@gabika150 to je atb bez predpisu, neviem opytajte sa v lekarni, alebo zavolajte lekarovy..na kasel moj predpisuje aj ambrobene, len ja som astmatik tak ho nemozem..ale osvedcil sa mi aj domaci tymianovy sirup, ktory mozu aj deti..
Bola som u lekara lebo 12 hodin nespat koli blbemu kaslu je dost.
..dal mi antibiotika ktore poldu nijak nemaju poskodit
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@gabika150 - stačí si prečítať príbalový leták - môžu ho aj tehotné aj dojčiace ženy 😉
https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/cal...