Baby chceme sa zobrat pri mori ale nikde sa neviem docitat ci je bezpecne lietat aj ked cakam dvojcata..
Ja som letela 3x v prvom trimestri- pytala som sa na to lekara a povedal, ze nieje to problem. Zena moze letiet do 8.mesiaca (zalezia ake ma spolocnost ktorou budes letiet podmienky). Nebezpecne to urcite nieje. Jedine co je, ze ak letis dlhsie ako 3 hodiny, mala by si sa obcas prejst po ulicke. Najbezpecnejsie je letiet v 2.trimestri 🙂 v 3. sa to viac-menej neodporuca len kvoli tomu, ak by si nahodou zacala rodit, aby sa nenarodilo na palube :D
treba sa opytat lekara, pretoze viacnasobne tehotenstvo moze prinasat aj svoje rizika, aj pri lietani, pretoze ten tlak na palube je a samozrejme posobi na cele telo. V prvom trimestri je to riziko aj pri normalnom tehotenstve s jednym babatkom, a s dvomi - tak to by som konzultovala iba s gynekologom, co by na to povedal. Ale ako sa ja poznam, asi by som neriskovala.......
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
určite ti najlepšie odpovie tvoj lekár. A v koľkom tt si? Určite treba pozerať aj na to,či nemáš nejaké komplikácie a pod. Prajem,nech máte krásnu svadbu v exotike 😉