Baby pred tehotenstvom som pila tento čaj stále, veľmi mi chutil, no je to spaľovač tukov a teda som ho prestala piť.. Ale teraz mam naň hroznú chuť, myslíte, že jedna šálka môže nejako uškodiť? Nechcem ho piť stále, len jednu šálku pre chuť.. Vadilo by to?
Nie je tu nič o tehotenstve.. No a zloženie: Pu-Erh čaj (94,9%), aróma citron limetka, regulátor kyslosti- kyselina citrónová, citrónová a limetkova kôra (0,1%).
Skus teda pozriet google:
Mozno najdes nieco viac.
😀 nechápem, že mi toto nenapadlo.. Ďakujem 🙂
ja pu erh pijem uz roky, tiez preto, ze mi chuti. v prvom trimestri som ho myslim velmi nepila, lebo vtedy mi nechutili ziadne caje, ale potom som zase zacala... ale tak ja pijem aj kavu, aj cierny caj, akurat zeleny mi stale akosi nechuti. teraz som v 25 tt a vsetko ok 😉
@paskolinka ja som si o tom ani nepozerala, lebo sa volá ten čaj spaľovač tukov.. Tak som ho prestala piť.. No ale takto je to v poriadku, už pijem dnes druhý 😀 mňam
@diana20 volat sa moze ako chce 😀
@paskolinka no jasné, ale ja som s ním predtým chudla 😀 a v živote som neverila, že čaj môže pomôcť, ale fakt mi to šlo s ním rýchlejšie.. 😀 preto keď som otehotnela tak som povedala, že už netreba asi chudnúť a ani piť tomu prispievajúce čaje.. 😀
ja tiež zbožňujem pu erh- ponožkový čaj :D len v tehusáčkový ten je veľmi slabý oproti sýpanému...keďže nie som kávičkárka, množstvo teinu je v norme..ináč druhý naj je žihľavový.. manžel sa smeje že som jediný človek ktorý, keď zbadá žihľavu povie "mňam žihľava"
@werka_t takze nevadi ked sa pije b tehotenstve? Takisto mi velmu chuti a som na neho zvyknuta
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ma ten caj pribalovy letak s informaciami o davkovani pocas tehotenstva/kojenia?
ale je zlozenie toho caju "spalovaca tukov"?