Čaj na ľahší pôrod

poxinka
27. jan 2018

Neviete mi.poradit pocula som ze pitie niakych cajov prospieva k lepsiemu a lahsiemu porodu.ma s tym niekto skusenost a ake to boli caje dakujem

malymyis
27. jan 2018

Ahoj, čaj z ostruziny malinovej je na ľahší pôrod. Ale ci mi pomohol neviem posúdiť, mal by sa piť myslim uz tri mesiace pred pôrodom a ja som s tym začala asi mesiac pred.

poxinka
autor
27. jan 2018

@malymyis ahoj a aky si mala po nom porod?

slnecnica321
27. jan 2018

Ahoj. Pila som ho tiež no už neviem kedy som začala presne..a jedla som ľanové semienko. Asi aj pomohlo pôrod sice neskutočna bolesť ale sestry chvalili že super som to dala... čajik aj semienka maju napomôcť k uvolneniu svalov a lepšiu priechodnosť pôrod. ciest...za skušku nič nedáš 😉

tinaa64
27. jan 2018

Aj alchemila je dobra..tusim sa pije od 36tt

sashenocka007
27. jan 2018

za mna odporucam druhy porod bol omnoho lepsi nez prvy

tinaa64
27. jan 2018

@sashenocka007 mam otzku..to masirovanie dborcov ma co spolocne s lahsim porodom? O tom teraz prvy.. krat citam....este som o tom nepocula

malymyis
27. jan 2018

@poxinka bol prvý tak ťažko povedať, ale myslim si ze samotný pôrod bol rýchli a nie až taky bolestivý

lubka3232
27. jan 2018

ja som pila ostruzinu. neviem to veru uplne posudit, lebo mame rychle porody v rodine. ale od prichodu do nemocnice (kontrakcie kazde cca 3-5min) som porodila za dve hodiny a to som ani nebola otvorena. ale veru o bolestiach radsej nejdem hovorit

kasokri
28. jan 2018

Ver mi, žiaden čaj ti porod neulahci.😢

misinka0611
28. jan 2018

@kasokri Asi tak 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre