Bublinky v tehotenstve

lellla
9. apr 2017

Ahoj žienky. Neviem tu nikde nieco tske najst tak ak tu je taka diskusia tak pardon... Ale chcem sa vas spýtať co si myslíte co sposobuju vsetko bublinkove napohe v tehotenstve....
Vcera mi totižto strasne chutila vinea tak som si dala som v 11tt a dnes ma bolelo dost brucho a priznam sa ze ma prehnalo.. Chcem teda aa spýtať či mate niektora taku skusenost a ci to mohlo byt s tej vinei alebo nie.. Dakujem🙂

sunny8
9. apr 2017

Ako so vsetkym v tehotenstve sa nesmie prehanat urcite si mozes dat ale zas nie na litre. A prehnat ta moze aj z toho co v beznom zivote mimo tehu nemusi ;) daj si na co mas chut len vsetko s mierou ;)

martina3687
9. apr 2017

Ja som v tehu pila bublinkove nealko a nekofeinove vsetko. Nic mi nebolo. Mozno len kombinacia jedla a vinei ti nesadla. Pripadne to mohlo byt z jedla. Ak by ti to nepreslo sla by som k lekarovi.... 😉

lellla
autor
9. apr 2017

Dakujem. Baby... Asi to bude ozaj s tej kombinacie jedla a vinei no nic radsej sa budem vyhybat tomu hehe... A nastastie sa to neopakuje aspon zatial...

deniska2706
14. apr 2017

Ja si raz za čas dám pár glgov aj z pepsi alebo radlera a som v poriadku. Aj keď mne je teraz stále zle...😰

lellla
autor
14. apr 2017

@deniska2706 tak zle je aj mne hehe.. Aj ked nastastie uz je to na prelome tamze uz mi byvava menej zle.. Ale skusila som. Si dat bublinky ale len za pohar kofolky a nebolo mi uz noc našťastie 😉

jance333
14. apr 2017

ja pijem Fatru (pomáha mi, keď mi je ťažko po jedle) a Magnéziu, tiež nealko pivo tu a tam a nič mi z toho nie je. nemyslím, že to bolo bublinkami. na začiatku tehotenstva sú také tráviace "ťažkosti" dosť bežné. neboj, neskôr prídu zápchy, to je oveľa horšie 😉

lellla
autor
15. apr 2017

@jance333 haha dakujem. Na tie sa velmi veru tesim.. 😅 uz teraz je to take vseliake s tym crievkom mojim hehe

jance333
15. apr 2017

@lellla potom sa len zásobiť sušenými slivkami a obľúbiť si šošovicu 😀 to sú moji favoriti na opačný problém. hlavne si užívať tehotenstvo ako sa len dá, lebo aj napriek pár nepríjemnostiam to predsa stojí za to 😉
pekné sviatky prajem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre