Som v 24 týždny a ešte neviem čo to bude bábätku sa nechcelo ukázať doma mám dvoch synov tá som zvedavá čo to bude hlavné že nech to je zdravé a čo poviete vy na čo to vyzerá každé tehotenstvo je iné
@sebastian2009 dvojičky
@eriksonka1234 ved to ano ze je to babetko
@erickatt nie je tam jedno
podľa tvaru bruška pohlavie neurčíš .. je to babská povera, to môžeš už rovno skúsiť test so sódou bicarbonou 🙂 kým sa babo neukáže na sone, tak si musíš počkať .. btw prw budúcnosť - týždni - mäkké i - veď ho tam aj čítaš mňkko ...
@ukulela ani stou sodou tiez nieje 100% tiez su to len babske povery ale ja len tak zo zvedavosti
@sebastian2009 neviem sa rozhodnut ci ma vacsiu vahu soda bikarbona alebo urcenie pohlavia podla foto bruska.
@sebastian2009 soda je rovnako povera, ako tvar brucha, ako to, ci mama opeknela, alebo ci spi na pravom, ci lavom bruchu ... urci to len sono, resp pred porodom na 100percent len geneticketesty
Ja ma doma tiez dvoch chlapcov a ked som cakala malu,mala som uplne rovnake brucho ako pri nich,uplne do spice. Takze tymto to isto nezistis. To iste je ze ked pali zaha,tak dieta bude vlasate. Mna v kuse palila a mala sa narodila holohlava..
@pininka ta to máš pravdu nezáleží od bruška a stou zahou sa hovorilo že keď ta pali haha ta malému rastu vlásky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Vyzera to na babatko😉