Brali vám pokaždé v poradni krv?

zuveru
27. jan 2011

Ahojky,
chcela som sa opytat, ci Vam ku kazdej poradni brali krv, pripadne ci do nejakeho tt.

vdakaaaa

helsinka
27. jan 2011

ahoj, máte takmer rovnaký termín pôrodu 😀 Neberú mi zakaždým krv, dokopy mi brali 3x, prvý krát hneď a začiatku a teraz dvakrát kvôli tým vyšetreniam na vrodené vady. Ale inak si myslím, že ani by nemali brať krv v každej poradni.

zuveru
autor
27. jan 2011

@helsinka mno mne iba raz, teraz idem druhy krat - robim len taky prieskum.
Inak vazne super termin 🙂)))

ninan2
28. jan 2011

@zuveru preboha nestras 🙂 Odbery su iba 3x pocas tehotenstva ak nemas ziadne problemy teda... + byvaju este pocas testu na cukrovku, asi 2-3x v ten den. Ale Ti inteligentnejsi doktori to robia iba pomocou vpichu do prstu, takze ziadny odber.

zuveru
autor
28. jan 2011

@ninan2 kujeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂 vies my tehotenske panny sme neznale🙂))

ninan2
28. jan 2011

@zuveru si myslis ze ja mam kolko deti? 😀 Akurat som citala na nete a pytala som sa aj doktora 🙂 Inak do temy spolocny termin porodu Jul 2011 nechodis? Tam by Ti tiez baby poradili, nemusis kvoli tomu zakladat novu temu...

zuveru
autor
28. jan 2011

@ninan2 ja tam chodim, ale sa mi zdalo, ze by bolo lepsie sa opytat niekoho kto uz ma skoro cele tehu za sebou 🙂))

bosoriak
28. jan 2011

@zuveru Pokial si dobre pamatam, tak boli tieto: V 6 tt (toxoplazmoza a stitna zlaza a KO tusim), okolo 12. tt prvy skrining, okolo 16 tt druhy skrining, potom v dakom 25 tt glukozovy test. Na konci tehotenstva mi potom este brali kvoli EPI na zrazanlivost.

ninan2
29. jan 2011

@zuveru tak to neviem ci sa toho dockas, kedze Ti odpisuju iba baby co su podobne dlho tehotne ako ty 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre