Bolo vaše prvé tehotenstvo úspešné?

27. júl 2024

Ahojte vela ked som teraz tehotna citam vase zazitky a vela sa tu najde tych tazsich tem.. chcela by som sa opytat ci su tu aj take pripady ze vam vase prve tehotenstvo vyslo vsetko v poriadku do konca?

colsami
27. júl 2024

Ano.
Tak sa nestresuj ziadnymi problemami, kym nemas...
Drzim palce.

doriiis
27. júl 2024

Áno,hneď moje prvé tehotenstvo bolo úspešné.Dnes má ten úspech 13 rokov.
Všetko bude ok.

zuz1177
27. júl 2024

Ano, vyslo.

blondinka95
27. júl 2024

Nie, spontanny potrat v 6tt. Druhé, začalo 4 mesiace po, aktuálne úspešne prebieha, začala som 8 mesiac.

alenkatt
27. júl 2024

Aj u mňa hneď prvé a úspešne a bez problémové a krásne ❤️

lucia13022023
27. júl 2024

Áno. Otehotnela som na 1x, prvé tehotenstvo, prvý pôrod a bolo to bez komplikácií a pôrod bol úžasný, rýchly, bez poranení. Nemysli na zle.

anjelicek26
27. júl 2024

Takáto štatistika je ti na dve veci a zbytočne ta vydesi. Kazde telo je iné. Kazde tehotenstvo je iné. Treba veriť,že u teba bude všetko v poriadku. My sme po 4 úžasných tehotenstvach prišli až o piate babo.. nasli pricinu,odstránili príčinu, mame synčeka 4 mesačného...

bolarazjedna
27. júl 2024

Prvé tehotenstvo missed ab pred 3,5rokmi, ďalšie 2 tehotenstva úspešné. Ono to každé 4.tehotenstvo konci potratom v prvých pár týždňoch, čím ďalej, tým je vyššia šanca na úspešné tehotenstvo. Nepripúšťaj si to ale. Ovplyvniť to nevieš, čo sa stane. Tak len posielaj pozitívnu energiu svojmu bábätku a dôveru mu, že bude silné a zvládne to. Prajem krásne a bezproblémové tehotenstvo!

ness222
27. júl 2024

U mna prve uspesne nebolo, skoncilo MA v 8.tyzdni. Ale hned o dva mesiace som znova otehotnela a mam uz skoro pol rocnu dcerku 🙂 ale tak vacsina tehotenstiev konci uspesne, takze nemusis mat obavy .

medda_beda
27. júl 2024

Nenapíšem za seba, ale väčšina žien v mojom okolí mala prvé tehotenstvo úspešné a nemyslím si, že je správne sa týmto stresovať.Otehotnela som po skoro 2,5 roku a nemienim sa zaoberať čo keby.Nevieš to ovplyvniť.

zuzana9393
27. júl 2024

Mne vyšlo, úplne neplánovane, 1x v živote nám praskol kondóm, druhé dieťa sme sice plánovali, ale chceli sme ho o pár mesiacov neskôr kvôli dorabke domu, podarilo sa hneď ako sme si trochu prestali dávať pozor, no a teraz čakám tretie áno neviem ako som k nemu prišla 🤣 a všetko ok, dúfam že bude aj s týmto tretím 🙂 ale na mužove trenky sa už budem báť pozrieť 🙈

belle_vie
27. júl 2024

Nie. Najprv missed abortion, potom 2x biochemicke. A potom 2x relativne zdrave tehotenstva ( len krvacanie v prvom trimeatri a predcasne otvaranie v poslednom).

Mala som stastie, ze som ten typ, co otehotnie, ked sa oprie muzovi o trenky. Ak by som cakala rok na tehotenstvo, potratila, o dalsi rok biochemko a podobne, asi by ma porazilo.

ajko2011
27. júl 2024

2 tehotenstvá - 2x všetko v poriadku 🙂

ivik4
28. júl 2024

Prve dve nie

3petka
28. júl 2024

Úspešne i keď som rodila o pár týždňov skôr. Ale bez problemov.

vladi4444
28. júl 2024

Áno, je nás určite veľa. Závisí od veku a zdravotného stavu matky, kvality vajíčok, spermií, či sa plod dobre vyvíja...ak sa dieťatko má narodiť narodí sa - aj tak to v prvých štádiách moc nevieme ovplyvniť.

majlo1234
28. júl 2024

Jasne, vsetko super

elenita
28. júl 2024

Ja som bola tehotna 2x - oba razy sa podarilo takpovediac na prvy sup, a z tychto dvoch tehotenstiev mam 3 deti 🩷🩵🩷 A som za to neuveritelne vdacna a stastna.

seahorse27
28. júl 2024

Ano, vsetko bolo ok

domka222
28. júl 2024

Nie,nebolo. Dokonca prvé dve neboli

spanielka44
28. júl 2024

U mna teda prvé úspešne nebolo skoncilo MA v 10tt momentálne čakáme druhé a som 13tt verím že toto bude úspešne 🙏🏼 ale podľa mna všetko je veľmi individuálne

michaela329
28. júl 2024

V mojom okolí som jediná, kto nemal úspešné prvé tehotenstvo 🤷 MA v 16tt. Momentálne som v 13tt s druhým a viem, že veci neovplyvním, keby som aj neviem čo robila.

simsalabim
28. júl 2024

Ano.

siska53
28. júl 2024

Ano, jasne. Hlavne bud v klude. Ja mam dve deti z dvoch tehotenstiev.

30katrusa40
28. júl 2024

Áno vyšlo . A prišlo veľmi rýchlo po cca 2 mesiacoch ako sme si povedali že chceme bábo som bola tehotná. Mala som preeklampsii ale dcéra je zdravá už bude mať 10. Keď sme chceli druhé tam bolo najskôr biochemické a potom už to vyšlo, tehotenstvo ok ale syn má určite problémy.

mima172
28. júl 2024

Toto ti veľmi nepomôže, treba myslieť pozitívne, bude ako má byť 🙂 U mňa to bol potrat, potrat, dcéra, potrat, potrat a ukončenie snahy o súrodenca pre dcéru. Sú aj ženy, čo mali 4 úspešné tehu za sebou, nájdeš tu aj také, čo skúšajú roky a nejde to... Držím palce 🙂

augustovkaa
28. júl 2024

2 x som bola tehotná, obidve tehotenstva úspešne.

alzbeta311
28. júl 2024

Prvé mi nevyšlo. Ďalšie 2 áno

trinneo
28. júl 2024

Áno prvé bolo absolútne super, bez problemov, ani som nevedela ze som tehotná a ake problémy mozu nastat...uzivaj si, kym ide vsetko ako ma byt a necitaj zle beci6...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre