Ahojte vela ked som teraz tehotna citam vase zazitky a vela sa tu najde tych tazsich tem.. chcela by som sa opytat ci su tu aj take pripady ze vam vase prve tehotenstvo vyslo vsetko v poriadku do konca?
Áno,hneď moje prvé tehotenstvo bolo úspešné.Dnes má ten úspech 13 rokov.
Všetko bude ok.
Ano, vyslo.
Nie, spontanny potrat v 6tt. Druhé, začalo 4 mesiace po, aktuálne úspešne prebieha, začala som 8 mesiac.
Aj u mňa hneď prvé a úspešne a bez problémové a krásne ❤️
Áno. Otehotnela som na 1x, prvé tehotenstvo, prvý pôrod a bolo to bez komplikácií a pôrod bol úžasný, rýchly, bez poranení. Nemysli na zle.
Takáto štatistika je ti na dve veci a zbytočne ta vydesi. Kazde telo je iné. Kazde tehotenstvo je iné. Treba veriť,že u teba bude všetko v poriadku. My sme po 4 úžasných tehotenstvach prišli až o piate babo.. nasli pricinu,odstránili príčinu, mame synčeka 4 mesačného...
Prvé tehotenstvo missed ab pred 3,5rokmi, ďalšie 2 tehotenstva úspešné. Ono to každé 4.tehotenstvo konci potratom v prvých pár týždňoch, čím ďalej, tým je vyššia šanca na úspešné tehotenstvo. Nepripúšťaj si to ale. Ovplyvniť to nevieš, čo sa stane. Tak len posielaj pozitívnu energiu svojmu bábätku a dôveru mu, že bude silné a zvládne to. Prajem krásne a bezproblémové tehotenstvo!
U mna prve uspesne nebolo, skoncilo MA v 8.tyzdni. Ale hned o dva mesiace som znova otehotnela a mam uz skoro pol rocnu dcerku 🙂 ale tak vacsina tehotenstiev konci uspesne, takze nemusis mat obavy .
Nenapíšem za seba, ale väčšina žien v mojom okolí mala prvé tehotenstvo úspešné a nemyslím si, že je správne sa týmto stresovať.Otehotnela som po skoro 2,5 roku a nemienim sa zaoberať čo keby.Nevieš to ovplyvniť.
Mne vyšlo, úplne neplánovane, 1x v živote nám praskol kondóm, druhé dieťa sme sice plánovali, ale chceli sme ho o pár mesiacov neskôr kvôli dorabke domu, podarilo sa hneď ako sme si trochu prestali dávať pozor, no a teraz čakám tretie áno neviem ako som k nemu prišla 🤣 a všetko ok, dúfam že bude aj s týmto tretím 🙂 ale na mužove trenky sa už budem báť pozrieť 🙈
Nie. Najprv missed abortion, potom 2x biochemicke. A potom 2x relativne zdrave tehotenstva ( len krvacanie v prvom trimeatri a predcasne otvaranie v poslednom).
Mala som stastie, ze som ten typ, co otehotnie, ked sa oprie muzovi o trenky. Ak by som cakala rok na tehotenstvo, potratila, o dalsi rok biochemko a podobne, asi by ma porazilo.
2 tehotenstvá - 2x všetko v poriadku 🙂
Prve dve nie
Úspešne i keď som rodila o pár týždňov skôr. Ale bez problemov.
Áno, je nás určite veľa. Závisí od veku a zdravotného stavu matky, kvality vajíčok, spermií, či sa plod dobre vyvíja...ak sa dieťatko má narodiť narodí sa - aj tak to v prvých štádiách moc nevieme ovplyvniť.
Jasne, vsetko super
Ja som bola tehotna 2x - oba razy sa podarilo takpovediac na prvy sup, a z tychto dvoch tehotenstiev mam 3 deti 🩷🩵🩷 A som za to neuveritelne vdacna a stastna.
Ano, vsetko bolo ok
Nie,nebolo. Dokonca prvé dve neboli
U mna teda prvé úspešne nebolo skoncilo MA v 10tt momentálne čakáme druhé a som 13tt verím že toto bude úspešne 🙏🏼 ale podľa mna všetko je veľmi individuálne
V mojom okolí som jediná, kto nemal úspešné prvé tehotenstvo 🤷 MA v 16tt. Momentálne som v 13tt s druhým a viem, že veci neovplyvním, keby som aj neviem čo robila.
Ano.
Ano, jasne. Hlavne bud v klude. Ja mam dve deti z dvoch tehotenstiev.
Áno vyšlo . A prišlo veľmi rýchlo po cca 2 mesiacoch ako sme si povedali že chceme bábo som bola tehotná. Mala som preeklampsii ale dcéra je zdravá už bude mať 10. Keď sme chceli druhé tam bolo najskôr biochemické a potom už to vyšlo, tehotenstvo ok ale syn má určite problémy.
Toto ti veľmi nepomôže, treba myslieť pozitívne, bude ako má byť 🙂 U mňa to bol potrat, potrat, dcéra, potrat, potrat a ukončenie snahy o súrodenca pre dcéru. Sú aj ženy, čo mali 4 úspešné tehu za sebou, nájdeš tu aj také, čo skúšajú roky a nejde to... Držím palce 🙂
2 x som bola tehotná, obidve tehotenstva úspešne.
Prvé mi nevyšlo. Ďalšie 2 áno
Áno prvé bolo absolútne super, bez problemov, ani som nevedela ze som tehotná a ake problémy mozu nastat...uzivaj si, kym ide vsetko ako ma byt a necitaj zle beci6...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano.
Tak sa nestresuj ziadnymi problemami, kym nemas...
Drzim palce.