ahojte baby,dostala som kramy😡 ale ma picha v podbrusku,a ked chytim brucho ma boli.😥
A boly ma bradavky a mam tam biele bodky.Jedna vestica mi povedala ze mam slabu maternicu co mislite mozem byt tehotna ??
@liluska1234 sprav si test ale nemYslím si ze si tehotná
nevieme čo si máme mYslieť
ano prvu
doštuduj si biologiu
a od toho či máš slabu maternicu to je aká ? sa neodvíja otehotnenie
@sara07 keby len biológiu... ani slovenčina by neublížila
@liluska1234 Kladiem si otázku na čo mame lekárov a zdravotné poistenie, keď veštice by stačili. Len tak pre zaujímavosť, mala si vôbec pohlavný styk?
Zase táto veštica.. :D ak si nerobis srandu, daj sa liečiť ale nie na slabu maternicu ale na slabu hlavičku. Ak si robis srandu, nie je to ani vytipne ani zaujimave.
@liluska1234 nemyslim si ze si tehotna, aj ked niektore zeny dostali menstruaciu napriek tehotenstvu. Bolesti podbruska, citlive bradavky...to moze byt vsetko pms - popripade uz menstruacne tazkosti. Vysvetli mi niekto co znamena slaba maternica??? Vestica nie je velmi doveryhodny zdroj na urcovanie zdravotneho stavu 🙄
@liluska1234 ja som mala menzes a bola som tehotná, ešte som o tom nevedela. Čo si myslím či môžeš byť tehotná, no, môžeš a nemusíš. Počkaj aspoň týždeň a potom skús test...🤷
Ahoj
Odporúčam si urobiť tehotenský test (týždeň počkaj).
Ak im neveríš treba sa objednať k gynekológovi.
Môžeš aj nemusíš byť tehotná.
Dievčatá sme rôzne.
Jedna verí v seba, druhá veštici, ďalšia Bohu....
Kľud koníkarky 😉
U lekàra mam ist až o 2 tyždne..
Toje premna dlha doba ale neviem preco si baby stoho robia srandu co si vi myslite kto ste vi ze vam tu mam pisat bez chybi.
Ale čitala som že daktore baby mali krami aj ked boli teh.Ja bisom mala byt v 6tt picha ma aj v krizoch aj prsniky tak neviem.O tej vestice vobec neverim povedala ze mam problem otehotniet pretoze mam slabu maternicu...Ale jedna znama povedala ze to neni nic ze mozem otehotniet ale ze sa mi plod tam neudrzi..Velmi babätko chcem tak som stoho znepokojenà..😢😢😢
@mikadooo Skùsim 😢 ale bojim sa lebo som sa tak tesila na babo ze nakoniec som sa sklamala..
@liluska1234 Naj bude ak ti to potvrdí gynekológ že máš slabú maternicu a problém otehotnieť nie nejaká,, kartarka,,tvl Vravím ti to pre tvoje dobro ,psychika veľa robí,môžeš byť úplne zdravá a ty,,uveris,,,že nie si a nikdy ani neotehotnies. Inak držím ti palce cib uz teraz alebo dob buducna aby ti to vyšlo .
@liluska1234 ja áno a to som mala velmi silnu menštruaciu .
@robin30 Ti radšej nepiš tu bàjki hlavne že ti maš deti..Och
@sarahh09 A mala si aj priznaky?
Píšeš že si sa tešila na bábo .si si robila test a vyšli // ? Alebo ako ? Lebo túžiť a tešiť je rozdiel ak si sa tešila tak si mala asi tehu test pozitívny .tým pádom teda ako píšeš by si bola v 6 tt ale keď si dostala ms a normálnu tak už isto niesu ...sú také čo dostanú ms keď sú tehotné že o tom nevedia ale zas ms neni taká ako vždy je slabšia proste ina ako si zvyknutá
@liluska1234 no moc si sa na zakladnej skole asi neucila...ako chces vychovavat dieta a ucit sa s nim ked neovladas zaklady?smutne toto je len velmi smutne...
Podla mna nie si, je to malo pravdepodobne. Držím palce!
Podľa mňa sú to menštruačné bolesti a ak ti vyšiel pozitívny test a potom si dostala ms tak mohlo ísť o biochemické tehu...
@liluska1234 nie
Môžeš moja mamka mala ms do piateho mesiaca.Urob si Test
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@liluska1234 🤣