Boli ste počas tehotenstva na dovolenke v Turecku?

sandri
20. jún 2013

Ake su vase skusenosti s touto dovolenkovou destinaciou? Mali ste nejaky problem alebo bolo vsetko bez problemov? Velmi uvazujem nad dovolenkou v tejto destinacii, ale nerada by som nieco podcenila. Vdaka za nazor.

nikolet_89
20. jún 2013

@sandri ahoj ja osobne si myslim, ze Turecko nieje vhodne uz len preto, ze je tam neskutocne teplo...a ty uz niesi v 11tt zacina to byt pre teba narocnejsie a keby ti bolo nedaj boze zle od tepla, alebo hoc co, oni ti nerozumeju a dozaduj sa pomoci...neviem, ale podla mna dovolenka pre tehotne je idealna bud na SR alebo v Chorvatsku, ktore je uz od 1.7 v EU a rozumeju Slovakom 🙂

sandri
autor
20. jún 2013

@nikolet_89 ja teplo milujem, cize toto problem nie je 🙂 skor ma strasia crevne problemy, hoci v Turecku som uz bola a problemy som vtedy ziadne nemala... ale vdaka za nazor 🙂

karin1234
20. jún 2013

Ahoj, my sme boli v turecku s 2.rocnym synom, ak ti nevadi velke teplo, tak nevidim dovod prečo by si nemohla cestovať, vyber si kvalitny hotel 5*, tam mas zaruku dobrej hygieny a dobrej stravy. črevne problemy sme tam nemali.

natalii6
20. jún 2013

Ahoj ja som prave na dovolenke v Turecku a je tu vela tehuliek a ako vidim zvladaju to v pohode 😉

sandri
autor
19. júl 2013

tak bolo fantasticky 🙂 ak niektora tehulka vaha ci ist alebo neist, ak nemate zdravotne problemy a nevadi vam teplo, rozhodne odporucam 🙂 davala som si pozor na stravu (teda najma na vodu) a na plazi som bola len pod slnecnikom... a bolo super 😎

slnecnica87
11. jún 2014

@sandri ahoj 🙂 viem, ze to je uz starsia diskusia, ale ak sa mozem spytat, kde si bola a aku ste mali stravu? Papala si vsetko alebo si sa niecomu aj vyhybala?

sandri
autor
12. jún 2014

@slnecnica87 Ahoj, boli sme v casti zvanej Avsalar, uz si nepamatam nazov hotela, mal pisane 5*, na europsky styl to bolo tak 3+ 😉 Strava bola vyborna, ale ja osobne som sa vyhybala ich vode - cize ziadne polievky, ziadna zmrzlina, ale napr. dala som si paradajky ci papriku, hoci to tiez bolo urcite umyte v tej ich vode. Zuby som si umyvala v balenej vode, cize som sa snazila minimalizovat styk s ich "pitnou" vodou. Inak som sa neobmedzovala.

slnecnica87
13. jún 2014

@sandri Ďakujem 🙂 nakoniec sme si vybrali Sardiniu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre