Ahojte baby, chcela som sa opýtat či nahodou niektora nebola poslana na kontrolne sono do Martina. mam tam ist tuto stredu, ževraj su tam od 10hodiny..neviete kde to tam je a nejake bližšie info ako to tam prebieha??? dakujem
@mishita2401 pokiaľ to je na sono v Centre prevencie rakoviny na ul. Jesenského tak tam sú v stredu ale až od 14:00, teda vtedy sa rozdávajú čísielka na poradie (najlepšie je prísť tam už o jednej) a dr. robí sono od 15:00 🙂
Ahoj Mishita,
Centrum prevencie rakoviny neodporúčam, robí sa to tam všetko za behu - a dosť narýchlo. Ak chceš ozaj kvalitné sono, objednaj sa k panovi doktorovi Grochalovi - jeho pracovisko sa nachádza oproti nemomocnici, niekde medzi dvomi lekárňami, čo tam stoja. Ja som chodila do Sanatória Helios a môžem len odporúčať - majú k mamičkám výborný prístup, dieťatko si uvidíš na extra LCD obrazovke, ktorá je umiestnená nad Tvojim lôžkom a manžela doktor/doktorka usadí k sebe a pozerá na doktorov/doktorkin monitor - do Heliosu sa tiež samozrejme objednáva. ;) Najdrahšie a najpodrobnejšie to máš u pána Grochala, hoci som u ňho osobne nebola, veľa som o ňom počula. ;)
Ja doporucujem z vlasnej skusenosti Mudr. Grochala. A naopak nedoporucujem nemocnicu. Hroza!!
aj ja som bola u Grochala a bolo super. cakali sme cca 10minut. Doktor je velky odbornik, vsetko pekne vysvetlil /kazdu bodku, ciarku-proste vsetko co sme videli/ bol so mnou aj priatel, ktoremu tiez na vsetko odpovedal. Vysvetlil nam vsetky "grafy" vrodenych chyb a ubezpecil nas, ze mi sme velmi daleko od nejakeho nebezpecenstva. fakt som sa citila dobre. velmi mi pomohlo vediet co sa deje a co znamenaju vecicky na tom monitore 🙂 po ukonceni nam dokonca vytlacil 3D fotky /zadarmo/! mozem ho len a len odporucit!!!
No ja mám s CPR dobré skúsenosti. žiadne dlhé čakanie a milý a ústretový personál. Urobia presne to isté čo pán Grochál a hlavne zdarma. Sono majú jedno z najmodernejších a robia aj 3D a 4D fotky a videá. a robia každý deň okrem piatku. Dá sa tam objednať aj na presný čas za poplatok. Takže ja môžem len odporučiť...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Dobré by bolo, keby si napísala aj kam v Martine máš ísť na sono, keďže sono sa v MT okrem nemocnice robí ešte asi na 2 miestach. Možno ti potom skôr niekto poradí.