Boli ste na sono v Martine?

mishita2401
13. aug 2012

Ahojte baby, chcela som sa opýtat či nahodou niektora nebola poslana na kontrolne sono do Martina. mam tam ist tuto stredu, ževraj su tam od 10hodiny..neviete kde to tam je a nejake bližšie info ako to tam prebieha??? dakujem

lucia2905
13. aug 2012

Dobré by bolo, keby si napísala aj kam v Martine máš ísť na sono, keďže sono sa v MT okrem nemocnice robí ešte asi na 2 miestach. Možno ti potom skôr niekto poradí.

uberfrau
13. aug 2012

@mishita2401 pokiaľ to je na sono v Centre prevencie rakoviny na ul. Jesenského tak tam sú v stredu ale až od 14:00, teda vtedy sa rozdávajú čísielka na poradie (najlepšie je prísť tam už o jednej) a dr. robí sono od 15:00 🙂

frogi
15. aug 2012

Ahoj Mishita,
Centrum prevencie rakoviny neodporúčam, robí sa to tam všetko za behu - a dosť narýchlo. Ak chceš ozaj kvalitné sono, objednaj sa k panovi doktorovi Grochalovi - jeho pracovisko sa nachádza oproti nemomocnici, niekde medzi dvomi lekárňami, čo tam stoja. Ja som chodila do Sanatória Helios a môžem len odporúčať - majú k mamičkám výborný prístup, dieťatko si uvidíš na extra LCD obrazovke, ktorá je umiestnená nad Tvojim lôžkom a manžela doktor/doktorka usadí k sebe a pozerá na doktorov/doktorkin monitor - do Heliosu sa tiež samozrejme objednáva. ;) Najdrahšie a najpodrobnejšie to máš u pána Grochala, hoci som u ňho osobne nebola, veľa som o ňom počula. ;)

martinka13
15. aug 2012

Ja doporucujem z vlasnej skusenosti Mudr. Grochala. A naopak nedoporucujem nemocnicu. Hroza!!

danusskaaa
15. aug 2012

aj ja som bola u Grochala a bolo super. cakali sme cca 10minut. Doktor je velky odbornik, vsetko pekne vysvetlil /kazdu bodku, ciarku-proste vsetko co sme videli/ bol so mnou aj priatel, ktoremu tiez na vsetko odpovedal. Vysvetlil nam vsetky "grafy" vrodenych chyb a ubezpecil nas, ze mi sme velmi daleko od nejakeho nebezpecenstva. fakt som sa citila dobre. velmi mi pomohlo vediet co sa deje a co znamenaju vecicky na tom monitore 🙂 po ukonceni nam dokonca vytlacil 3D fotky /zadarmo/! mozem ho len a len odporucit!!!

ferka6
1. nov 2013

No ja mám s CPR dobré skúsenosti. žiadne dlhé čakanie a milý a ústretový personál. Urobia presne to isté čo pán Grochál a hlavne zdarma. Sono majú jedno z najmodernejších a robia aj 3D a 4D fotky a videá. a robia každý deň okrem piatku. Dá sa tam objednať aj na presný čas za poplatok. Takže ja môžem len odporučiť...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre