Ahoj vyšli mi pozitívne tehotenské testy aj močové aj krvný hcg 139 na 11.ty deň po KET . Bola niektorá z vás aj napriek silnej menštruácii tehotná???
Keď som sa na to spýtala môjho gynekológa ,či môže mať žena menzes keď je tehotná , povedal ,že v žiadnom prípade,vraj keď žena krváca počas tehotenstva,tak tam je nejaký problém. Buď sa odlupuje maternica a nastane potrat ,alebo hrozí niečo iné . Ja som pri druhom dieťati dva krát krvácala a aj mi hrozil potrat. Raz v 3 . týždni a potom v 7 .týždni. Ale dcérka sa veľmi chcela narodiť a ja som ju veľmi chcela. Takže sa mi narodila krásna a zdravá. Ale ako píše lucinka,keď ti lekár nenaordinoval nemocnicu,tak je zrčite všetko v poriadku. Držím palce !!! Nestresuj a veľa oddychuj !
Pokiaľ si začala krvácať a si tehotná, mala si už byť na pohotovosti...Bohužiaľ to neveští väčšinou nič dobré (vlastná skúsenosť - raz u mňa krvácanie znamenalo potrat, druhý raz mimomaternicové). Na udržanie plodu nasadia duphaston napr. a čaká sa, či sa udrží, môže to byť možno hematóm?...Krvácanie v tehotenstve je komplikácia, stav a prognózu môže posúdiť iba lekár. Držím Ti palce.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ked maš predsa HCG 139 tak si isto tehotná asi zbytočná otázka predpokladám, že si bola u DR ,ktorý ti predsa test robil a kedže vyšiel pozitívny si tehotná.
Jasné, možné je všetko niektorá menzes nemá vôbec niektorá len slabý ,ale tu na koni som čítala o tom že mali aj normálny dokonca aj par mesiacov takže gratulujem nestresuj, pokým si ťa Dr nenechal v nemocnici je isto všetko ako ma byť. 😉