Ahojte žienky 😊
Som už v 33tt a ako u skoro každej budúcej mamičky mi opúchaju nohy, lenže na ľavej pri členku s vnútornej strany je ten opuch viac výraznejší a väčší ako na druhej nohe a strašne ma to bolí už len na dotyk a do toho má to aj páli je to nepríjemné môže sa jednať o zápal? Ďakujem.
@brigitka_12 ďakujem 😊
@veronikamolcanova1 opuchy noh v tehotenstve netreba podcenit.ja som mala obe nohy a v zime tak zohnat topanky bolo ako za trest. No pravidelne kontrolovali moc a chodila som raz mesacne na interne kedze sa liecim uz dlhodobo nechceli nic podcenit. Ja som mastila nohy ortoheplom, pomahal. Drzim palce
@fiafia ďakujem 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@veronikamolcanova1 ja som to tiež mala. Jeden členok som mala ako slon a tiež ma to bolelo hlavne počas chôdze. Nedokázala som ani nohu nacpat do topánky. Bála som sa, že to je zápal ale po týždni to prešlo samo. A do pôrodu sa to ešte dva krát objavilo vždy po dlhej ceste autom. Doktor mi povedal, že to je normálne v tehotenstve ale radšej to prediskutuj v poradni.