Bolestivé pohyby

miushka13
17. okt 2017

Ahojte mamičky a tehuľky. Idem si po radu lebo už mi hrabe.teda skôr po skúsenosti či nieste natom niekto rovnako. Som v 30tt tehotenstva čakám dvojičky. A poslednú dobu su tie pohyby dosť bolestivé. Keby to bolo v oblasti pupka ako pri prvom synovi tak oka. Ale toto mi vystreluje az uplne dole akoby mi zospodu pichali nôž a dokonca aj do pravej nohy niekedy akoby mi tlačili na nerv. Niekedy ked chodím sa musím až zastaviť a počkať. Je to normálne?

karmela
17. okt 2017

@miushka13 áno je to normálne keďže sú dve,ja čakám jedno a niekedy to fakt nepríjemne boli.Treba to spomenúť aj dr pre istotu nech pozrie či krčok pekne drží 😉

miushka13
autor
17. okt 2017

@karmela na poslednej poradni som spominala dr.ma pozrela vsetko bolo oka... Len je to na nevydrzanie obcas uz ani lezat nemozem niekedy. Na pravo nedobre nalavo nedobre na chrbte dlho nevydrzim. Hruza des :D dakujem za odpoved

kellypiu
17. okt 2017

tak k nej treba ist znova, ci chces doma trpiet? vsetko sa moze zvrtnut z minuty na minutu, tak aspon ja by som to teda riskovat nechcela

miushka13
autor
17. okt 2017

@kellypiu bola som povedala som co ma trapi spravila sono a ze vsetko je oka ze mozno len na nieco tlacia... Jedno je hlavickou dole a jedno dole nozky. Idem aj teraz v stvrtok. Tak zase spomeniem samozrejme. Len som chcela vediet ci to este niekto pocitoval v tehotenstve

mischelin89
21. okt 2017

Aj ja som to mala, tak to asi je normalne 🙂 presne ako noz vo vagine... plus casto pri chodzi take bolesti ze mne nestacilo zastat, musela som si sadnut a predychat. Obaja sme v poriadku. Urcite aj vy budete 🙂 vsetci traja 🙂

miushka13
autor
21. okt 2017

@mischelin89 ooh dakujem potesi ked viem ze to aj niekto iny prezival 🙂 spominala som zase dr.tak.ano je to v poriadku 🙂 dakujeeem

diablikovci
21. okt 2017

Mna pri malom pichalo ako je slepé črevo a keď ma to chytilo tak to bola bolest. Normálne som musela si ľahnúť v aute keď sme boli preč a počkať 10-15 min a potom ako keby nič 🙂 a niekedy to bolo 2x za deň a niekedy aj 5x 😓

zoana
21. okt 2017

ja som to tiež mala presne takto, prvá dcérka v pohode, žiadna extra bolesť. A teraz s druhým presne tak isto ako ty, veľmi silná bolesť odspodu. Doktorovi som to pri každej kontrole hovorila, a vždy bolo všetko v poriadku. Vysvetľoval mi to tak, že po druhom tehotenstve sú tie svaly, šľahy, .... už viac uvoľnené a preto to tak cítiť. Teraz som 38. týždeň a stále všetko ok, je to nepríjemné, ale jediné čo mi ostáva je vydržať 😒 A z osobnej skúsenosti, keď som to spomenula vo svojom okolí, tak mi akurát stanovovali katastrofické diagnózy, tak už to ani nespomínam.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre