Ahojte mamičky a tehuľky. Idem si po radu lebo už mi hrabe.teda skôr po skúsenosti či nieste natom niekto rovnako. Som v 30tt tehotenstva čakám dvojičky. A poslednú dobu su tie pohyby dosť bolestivé. Keby to bolo v oblasti pupka ako pri prvom synovi tak oka. Ale toto mi vystreluje az uplne dole akoby mi zospodu pichali nôž a dokonca aj do pravej nohy niekedy akoby mi tlačili na nerv. Niekedy ked chodím sa musím až zastaviť a počkať. Je to normálne?
tak k nej treba ist znova, ci chces doma trpiet? vsetko sa moze zvrtnut z minuty na minutu, tak aspon ja by som to teda riskovat nechcela
Aj ja som to mala, tak to asi je normalne 🙂 presne ako noz vo vagine... plus casto pri chodzi take bolesti ze mne nestacilo zastat, musela som si sadnut a predychat. Obaja sme v poriadku. Urcite aj vy budete 🙂 vsetci traja 🙂
@mischelin89 ooh dakujem potesi ked viem ze to aj niekto iny prezival 🙂 spominala som zase dr.tak.ano je to v poriadku 🙂 dakujeeem
Mna pri malom pichalo ako je slepé črevo a keď ma to chytilo tak to bola bolest. Normálne som musela si ľahnúť v aute keď sme boli preč a počkať 10-15 min a potom ako keby nič 🙂 a niekedy to bolo 2x za deň a niekedy aj 5x 😓
ja som to tiež mala presne takto, prvá dcérka v pohode, žiadna extra bolesť. A teraz s druhým presne tak isto ako ty, veľmi silná bolesť odspodu. Doktorovi som to pri každej kontrole hovorila, a vždy bolo všetko v poriadku. Vysvetľoval mi to tak, že po druhom tehotenstve sú tie svaly, šľahy, .... už viac uvoľnené a preto to tak cítiť. Teraz som 38. týždeň a stále všetko ok, je to nepríjemné, ale jediné čo mi ostáva je vydržať 😒 A z osobnej skúsenosti, keď som to spomenula vo svojom okolí, tak mi akurát stanovovali katastrofické diagnózy, tak už to ani nespomínam.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@miushka13 áno je to normálne keďže sú dve,ja čakám jedno a niekedy to fakt nepríjemne boli.Treba to spomenúť aj dr pre istotu nech pozrie či krčok pekne drží 😉