Bolesti v podbrušku po MA

cibulka54
29. máj 2011

Ahojte babulky. V piatok som absolvovala MA, zakrok prebehol bez komplikacii (apon podla prepustacej spravy), po prebudeni ma len trosku pobolievalo v podbrusku, inak som sa citila v poriadku. V sobotu, teda vcera ma prepustili domov, bolesti ako pri menzese, ale rychlo presli. Dnes ma ale uz asi od dvanastej pobolieva v podbrusku a teda citim to aj na krizoch...da sa to vydzat, len neviem, ci je to ok? Mate s takymito bolestami po MA niektora skusenosti? Presla som si aj diskusie o MA, ale nejako som na to nikde nenatrafila...dakujem krasne za odpovede.

katkarv
30. máj 2011

@cibulka54 je to normalne a je to individualne.Ja som po prvom MA mala bolesti len v ten den potom uz nie a pri druhom MA som mala bolesti skoro dva tyzdne.

cibulka54
autor
30. máj 2011

Katka, dakujem pekne. Pre istotu som volala aj do ambulancie a sestricka mi potvrdila tiez, ze mozem mat bolesti...tak nech rychlo pominu...mas pekne deturence 🙂...nech sa Vam dari!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre