Bolesť bradaviek po sexe

sofi33333
18. dec 2018

Ahojte, s priateľom sme mali sex a dva dni po tom ma bolia prsia v oblasti bradaviek, bojím sa že som tehotná ( mali sme kondom )

seva22
18. dec 2018

Tak sa boj nadalej...Ked sa bojis tehotenstva, tak abstinuj...my tu nie sme vestice,nepovieme ti ci si alebo nie,resp. nechapem, co mala byt pointa tvojho prispevku...ziadna otazka tam nepadla na ktoru by sme mali odpovedat...tu kazda druha pise ze ju dve hodiny alebo dve minuty po sexe nieco boli alebo niekde pichne a si mysli ze je tehotna!!! Musis pockat do menstruacie,ak nepride sprav si test

mmoni89
18. dec 2018

Po dvoch dnoch by ta urcite neboleli z tehotenstva neboj.Ale presne ak sa bojis tehotenstva aj napriek kondomu tak nesexuj

kahh
18. dec 2018

@sofi33333 sprav si test a zistis ci to je z tehotenstva. Mna napriklad bradavky velmi bolia aj vtedy, ked mam dostat menzes a to uz pomaly dva tyzdne dopredu. Kazda zena to ma inak

sofi33333
autor
18. dec 2018

@kahh prvy krat to mam tak a mam dostať až o 10 dno vždy ma tak bolia dva tri dni pred, mysliš že po tom čo už niesom panna sa to zmenilo?

lsimo
18. dec 2018

myslím, že tým to nebude. skús si spraviť test, či to fakt nie je tehotenstvo

dagmamar738
20. dec 2018

Nemal ti ich natahovat

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre