Bolesť ako po pôrode

nika898
10. nov 2017

Ahojte zienky chcem sa vas opytat ci niektora z vas mala nieco podobne. Akurat som pomaly na konci 32tt s druhym babom a dole citim bolest ako po porode/ alebo ako keby tam niekto riadne nakopal, v noci je to najhorsie mam problem vobec sa otocit na druhy bok a o vstavani a chodze ani nehovorim. Ziadne ine bolesti okrem tvrdnutia bruska a obcasnych ako keby menstruacnych krcov nic.Do poradne idem vo stvrtok. Mala ste niektora nieco podobne? Za kazdu odpoved dakujem.

eliska13
10. nov 2017

@nika898 ja som to mala tiež hlavne v noci ako som sa otacala panvové kosti ma boleli je to normálne bábo tlačí
Tie kŕče som nemala neviem možno poslickovia?ale to je ešte asi skoro možno by pomohlo magneb6

papywest
10. nov 2017

@nika898 ak máš tvrdnutie bruška tak ber magnézium aj mne strašne tvrdlo lepšie povedané mala som ho non-stop stvrdnuté tak som musela brať 3x2 tabletky magnezka....a hlavne oddychuj vylož si nohy....a ktej bolesti ešte- aj ja som mávala podobné bolesti keď tam malý tlačil hlavičkou

nika898
autor
10. nov 2017

@eliska13 ja si tiez myslim ze su to poslickovia a magbezium berem aj kvoli neurologickym problemom. A dakujem to ma nenapadlo ze bedrove kosti. To bude asi ono 🙂

nika898
autor
10. nov 2017

@papywest dakujem za odpoved magnezium uzivam vo velkom aj kvoli neurologickym problemom 🙂

classymom
10. nov 2017

mala som to tiez. lekarka mi povedala, ze to je normalne. ale uvidis sama na poradni. asi bude dolezite, aby si sa neotvarala a babo bolo ok. inak tie bolesti potom boli aj po porode. casom sa to upravilo. tak drzim palce.

tehula
10. nov 2017

Pripadne aj krcove zily na rodidlach sa ti mozu robit z naliehania hlavicky. Ja som mala ich a dole tak opuchla som, ze porovnatelnu vybavu s panskym pokolenim som mala. Po porode sa to vsetko dalo do normalu.

nika898
autor
10. nov 2017

@tehula ani nestras 😀 dufam ze toto nie 🙂

lubi40
10. nov 2017

tiez to mam, zial ja som "iba" v 27 tyzdni. Spomenula som to na poradni, tak ma kontroloval zospodu, ci nie je skrateny krcok. Ale vsetko bolo v poho, takze zial, mam len smolu...

lindusss2016
11. nov 2017

@nika898
No nvm, ci myslim to, co ty, ale mna v prvom tehu uz od 4.mesiaca bolela cela panva, presne pri chodzi, otacani sa v posteli, vlastne pri kazdom pohybe a potom uz aj bez pohybu, ustupilo to az niekolko dni po porode. Je to preto, ze sa panva roztahuje, neznamena to, ze sa otvaras. Ja som sa neotvorila vobec a musela som ist sekciou. Teraz v druhom tehu to pocitujem menej, som v 29tt, ale uz to zas zacalo. Ostava ti to len pretrpiet.

nika898
autor
11. nov 2017

@lindusss2016 no ved to mi je divne ze pri prvom som nic take nemala, ale uz to trochu ustupilo takze sa mi ulavilo 🙂

lindusss2016
11. nov 2017

@nika898
Ja pri prvom velmi a teraz trosku, zalezi podla mna aj od toho, ako je dietstko ulozene

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre