Bola niektorá z vás na amniocentézu v Martine?

nuna55
29. sep 2011

Ahojte, nebola niektorá z vás na amnio v Martine? do kolkých dní vám prišli výsledky?

erika261
24. okt 2011

@nuna55 Ahoj ty si bola v Martine za kolko tyzdnov ti prisli vysledky?dakujem

nuna55
autor
24. okt 2011

@erika261 ano bola som v MT a výsledky mi prišli za 3 týždne.Bolo to neskutočne dlhé čakanie.Aj ty si bola?

erika261
24. okt 2011

@nuna55 vysledky ti prisli domov postou?a bolo tam napisane ako dopadli.ja cakam tento tyzden v stredu budu 3 tyzdne.tak som zvedava.

nuna55
autor
25. okt 2011

@erika261 ano prišlo to poštou, myslela som že to pošlu doporučene ale prišlo to normálne ako list. Budeš tam mať napísané aj pohlavie miminka ak ešte náhodou nevieš 🙂

erika261
25. okt 2011

@nuna55 ked som bola na odbere tak mi povedali pohlavie,len aby vysledky dopadli dobre.a ty si bola preco na odbere?vysli ti vysledky z krvi zle?

nuna55
autor
25. okt 2011

ano mala som som zle výsledky z krvi riziko na downov syndrom 1:290 našťastie všetko o.k. a ty si šla prečo?

alexko007
26. okt 2011

AHojte ja idem zajtra kvoli tomu ze mi zanikla vena ktora nezvykne a mam hranicne hodnoty mozgovej komory...tak drzte palce...dam vediet. No mam strach, pocula som o tom rozne nazory...

nuna55
autor
26. okt 2011

@alexko007 neboj samotný zákrok nie je bolestivý len nepríjemný dá sa to zvládnuť.Držím palce

erika261
27. okt 2011

@alexko007 Neboj vobec to neboli,da sa to vydrzat.Ten strach je vacsi ako to vsetko co sa bude diat okolo teba 🙂

erika261
27. okt 2011

@nuna55 No mala som
hranicne hodnoty

nelinka777
13. jan 2012

@nuna55 ahojkaj chcem sa spytat za tu amniocentezu si niečo doplacala? alebo to hradi poistovna?

alexko007
1. okt 2012

AHojte zienky, ja som bola na zakroku sice uz pred skoro rokom ale aspon napisem ze vsetko dobre dopadlo a doma mam uz pol rocne babo. Zakrok je celkom v pohode, strach bol horsi ale prve dni po zakroku su take neprijemne. Ja som sa chcela len otocit a bolelo ma to. Ale vsetko je ok a ja verim ze kazda jedna ktora tam pojde to zvladne. Poistovna to hradi v pripade ze nechcete vysledok vediet hned.

erika261
2. nov 2012

Aj nam vsetko dobre dopadlo a mame krasnu usmiatu 8 mesacnu dcerku 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre