Ahojte, nebola niektorá z vás na amnio v Martine? do kolkých dní vám prišli výsledky?
ano mala som som zle výsledky z krvi riziko na downov syndrom 1:290 našťastie všetko o.k. a ty si šla prečo?
AHojte ja idem zajtra kvoli tomu ze mi zanikla vena ktora nezvykne a mam hranicne hodnoty mozgovej komory...tak drzte palce...dam vediet. No mam strach, pocula som o tom rozne nazory...
@nuna55 ahojkaj chcem sa spytat za tu amniocentezu si niečo doplacala? alebo to hradi poistovna?
AHojte zienky, ja som bola na zakroku sice uz pred skoro rokom ale aspon napisem ze vsetko dobre dopadlo a doma mam uz pol rocne babo. Zakrok je celkom v pohode, strach bol horsi ale prve dni po zakroku su take neprijemne. Ja som sa chcela len otocit a bolelo ma to. Ale vsetko je ok a ja verim ze kazda jedna ktora tam pojde to zvladne. Poistovna to hradi v pripade ze nechcete vysledok vediet hned.
Aj nam vsetko dobre dopadlo a mame krasnu usmiatu 8 mesacnu dcerku 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nuna55 Ahoj ty si bola v Martine za kolko tyzdnov ti prisli vysledky?dakujem