Ahojte baby,som v 11tt +2 podľa môjho gynekológa podľa PM a biometricky ultrazvukom určil vek bábätka o týždeň aj niečo menej...Podľa inej doktorky som 10tt+2 a tomu zodpovedá aj veľkosť plodu tak neviem kde je pravda ale o to mi teraz nejde.podstatné je,že teraz vo štvrtok keď budem podľa môjho gynekológa 11+4 ma už objednal na tie testy kde mi z krvi budú zisťovať, či plod nie je poškodený a potom 3.júna som objednana aj na komplet NT testy atď... Bojim sa,že je to príliš skoro a výsledky budú skreslené! Aký máte na to názor alebo akú skúsenosť máte vy?Veľmi pekne Vám vopred ďakujem za pomoc a odpovede...
Hlavu hore a pozitivny pristup...kazda ma respekt pred vysledkami, ale netreba nic zle privolavat 😉
ahoj, mne vyšli testy v hraničnom pásme, vraj aj kvôli tomu, že som otehotnela o týždeň neskôr, ako sme si mysleli. riziko na downov syndróm mi vyšlo 1:280! bola som s plačom na genetike, na amnio, zaplatila som si aj zrýchlené testy z DNA, strašne som sa bála, ten pocit "čo ak" nikomu neprajem. ale testy dopadli OK, teda aj celkové o 3 týždne by mali byť v poriadku. nič sa neboj, všetko bude dobré 🙂 ľahko sa to píše aj hovorí, ale ty aj tak nič nezmeníš. porozprávaj sa o tom s partnerom, mamou, kamoškou... len sa netráp sama!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Neboj sa všetko bude v poriadku,to je len pre istotu ani nemyslí že by mohlo byť niečo zlé!Veľa zdravíčka prajem 😉