Ahojte maminky.Co ste uprednostnovali v tehu bezkofeinovu kavu al.kavovinovy prasok CARO.Dakujem 🙂
určite Caro . je to vlastne len cereálny nápoj. Ja ako migrénička ked si dám bezkofeinovu kafe tak cítím tlaky v hlave ( kava mi pozvacsa vyvolavala ale kofeinova ) ked si dam Caro tak vobec 🙂
kávu som nikdy nepila ale milujem caro, ale len čisto s mliekom, zalejem horucim, napenim a dolejem studenym, mňam idem si spraviť 🙂
Ja som asi do 5 mesiaca nemusela žiadnu kávu a potom som dostala vzorku Cara, tak som si kávu vynahrádzala týmto. Ku koncu tehu som ale už sem tam popíjala klasickú kávu. Podľa mňa jedna-dve za deň vôbec nevadí. Ináč, ja som si nedávno kúpila Caro active a má viac vlákniny než tá prvá.
Ja som pila pocas tehotenstva a aj teraz ked kojim bezkofeinovu kavu Ebenica. Lekar mi sice povedal, ze mozem aj slabu kofeinovu, ale kedze som na zaciatku tehu mala problemy, tak som nechcela riskovat. A toto je normalna kava, ziadne nahrazky, len je bez kofeinu. Ale chut na nerozoznanie od kofeinovej.
Normálne si kúpte Caféziu, ktorá má kofeín a chutí skvelo, ale postavená je úplne inak. Ale v tehotenstve by ste sa príliš nemuseli báť ani bežnej kávy, len ju treba piť s mierou. A určite nie bezkofeínovú, veď to je humus: https://blogokave.sk/bezkofeinova-kava-co-ste-s...
Ja som miesala bezkofeinovu kavu s kofeinovou, asi pol napol..z Cara alebo Inky (ci ako sa to vola) -alebo tych obilninovych som mala kyselinu jak hovado. 🤪
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dracik28 ja som do 3.mesiaca nemohla ziadnu,ale potom obycajnu zrnkovu raz denne