Bazén v tehotenstve

5. máj 2023

Ahojte. Mám kúpené lístky do Tatralandie, no dnes som zistila že som tehotná a som v 5 týždni 💁‍♀️👌 myslíte že ešte môžem ísť sa toho týždňa okúpať? Keby som si dala ten tampón vazelínový, nehrozí nič ?

kik2022
5. máj 2023

Tiež by som si na tvojom mieste dala ten tampón do vody, aby si nedostala infekciu a určite nechoď do bazénov s veľmi teplou vodou.

melanta
5. máj 2023

Kľudne môžeš chodiť celé tehotenstvo ak budeš v poriadku. Stačí ten vazelínový tampón. A samozrejme, vyhnúť sa mega horúcej vode, ale taká v Tatralandii ani nie je.

autor
5. máj 2023

Ďakujem za odpovede ♥️

christina_petrikova
5. máj 2023

ja osobne som chodila cele tehotenstve🙂 aj na verejne kupaliska v pohode a prezila som to🙂 samozrejme s tamponom, v tomto som dosledna, ale inak som sa nebala nicoho, ani sa mi nic nestalo. netreba sa uplne vo vsetkom zase obmedzovat🙂 vsak tehotenstvo nie je choroba.

autor
5. máj 2023

@christina_petrikova jasne, toto je moje tretie tehotenstvo.. tiež som sa neobmedzovala pri tamtých dvoch ale čo sa týka verejných bazénov , v tomto som opatrná, no a kúpili sme lístky v zľave že pôjdeme s deťmi , keď tu zrazu menzes nikde, ale mne bežne meškal .. no a je to tu♥️🍀 a nechcem ani aby deti boli smutne,už sa tešia, a ani aby prepadli zbytočne lístky .. tak dam ten tampon a užijeme si 👍

tropkica
5. máj 2023

Jasne, netreba to brat zas ako chorobu alebo neviem co🙂 Treba si jednoznacne uzivat aj v tehotenstve. Je fajn, ze ides takto s detmi, treba, ked si to uz proste slubila🙂 Tiez by som sla uplne bez problemov.

rebrambora
5. máj 2023

@kik2022
@melanta
Cele tehotentvo ako aj cely moj zivot som sa kupala v horucej vode. Preco nie?

kik2022
5. máj 2023

@rebrambora Lebo to môže spôsobiť potrat. Ja som si dala vaňu asi v 11tt a to nebola taká horúca, že by sa z nej parilo. Možno 38°C, neviem presne. A na druhý deň som začala krvácať. Ale našťastie som išla hneď k doktorke, dala mi lieky a prešlo to. Odvtedy zatiaľ všetko v poriadku, ale už si vaňu nedávam, iba sa sprchujem.

rebrambora
5. máj 2023

@kik2022 oo to ma mrzi. Dakujem za objasnenie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre