Bábätko je v 19tt položené veľmi nízko.

2. jan 2020

Ahojte je v poriadku ked maleho citim položeného velmi nizko? Hned nad kosťou, neviem ako sa vola ta kosť , ale je to aj 12cm pod pupkom.. som 19.tt pocitujem to uz tak asi tyzden kontrolu mam 20.1 tak ze ci to riesit skor alebo to spomenut az tam alebo je to uplne v poriadku a nemusim to riesit?

snehulienka8
2. jan 2020

nie som odbornik..ale pokial necitis, ako sa ti tlaci von z tela tak je to ok
ta kost je lonova kost, kym je "nad nou" je vsetko ako ma byt
co ti nie je jasne, obavy a stavy, ries potom este aj s lekarom, nech ti odpovie na vsetko co chces vediet, ja som sa vzdy pytala, a vzdy mi odpovedali

haaadanka
3. jan 2020

mala som rovnaký problém... pomohlo len ležať s vyloženými nohami a podloženou panvou a malému dohovárať aby šiel vysšie a aby sa otočil...a predstav si.. poslúchol a ja už chodím opäť do fitka a nič ma nebolí.. manžel mi nadvihol a podložil doma gauč, aj posteľ.. najhoršie sa malý tlačil po dlhej ceste autom.. to som pár dní nedokázala ani chodiť.. tým, že bol veľmi nízko, začal sa aj skracovať krčok... prestala som sedieť.. buď ležím, alebo stojím, chodím.. sedenie to všetko zhoršuje...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre