Ahojte, aku aplikaciu pouzivate alebo ste pouzivali na trackovanie tehotenstva? Nemusi byt slovenska, pokojne cela v anglictine. Nech pekne zobrazuje aktualny tyzden, ake velke je babo, co sa aktualne deje a vyvija. Nieco take pekne a prakticke. Dakujem za tipy.
Ja mám Nutrimimi, ale o priebehu tehu týždeň po týždni sa mi viac páčia články na rodinka.sk, alebo aj tu cez MK mi chodí týždenný newsletter. A páči sa mi appka Baby to body, v angličtine, každý deň je tam pikoška o tebe, o bábe, nejaké citáty, ale hlavne veľmi trefné hlášky ohladom tehu (také zo života, ktoré oceníš až v danom období, napr “čo mi spadne na zem, to nepotrebujem” 😂). Priateľ hovorí, že tie hlášky fakt sedia 😂. Plus je tam aj fitness corner, každý týždeň ponúkne novú zostavu.
Ja mam appku Preglife, hlavne tie tyzdne mi tam pekne sedia, je pre mna jednoducha, prakticka a prehladna...
Ovia Pregnancy
Odporúčam kalendár tehotenstva píše krásne každý týždeň čo sa vyvíja odporúčania a podobne. Naj aplikácia za mňa.
Dakujem za tipy, niektore mi nenaslo, asi su len na android, ja mam iphone, uvidim, s ktorymi sa mi bude najlepsie pracovat 🙂
ja mam Pregnancy week by week, je tam kazdy den spravicka co sa deje a kazdy tyzden info kolko babo meria a vazi a co sa deje v danom tyzdni. Je tam aj moznost zaznamenavat si vahu, ukaze to aj graf a daju sa tam pocitat aj kontrakcie a podobne...
ja mam najradsej HappyBaby ale spravila som to tak, ze som si stiahla asi 4 a nechala si napokon len tuto jednu 🙂 aj Hello Belly bolo fajn
Pozeram, ze mi nepridalo text, len fotky...
Je to aplikacia femometer, pouzivala som na trackovanie ovulacie a teraz na trackovanie tehu... kazdy den ti pise, co sa prave deje v brusku... okrem toho samozrejme si vies zaznamenavat symptomy, vies si nastavit notifikaciu na lieky, vitaminy, vies si fotit brusko, ukladat vysledky vysetreni... a kadeco ine... dlho som hladala a toto je to najlepsie, co som mohla najst
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
What to expect, za mna top appka. Vela dobrych rad, clan lob a po narodeni babatka dava dalej rady a tipy na starostlivost o babatko a jeho vyvin