Aplikácia na trackovanie tehotenstva

12. apr 2021

Ahojte, aku aplikaciu pouzivate alebo ste pouzivali na trackovanie tehotenstva? Nemusi byt slovenska, pokojne cela v anglictine. Nech pekne zobrazuje aktualny tyzden, ake velke je babo, co sa aktualne deje a vyvija. Nieco take pekne a prakticke. Dakujem za tipy.

kiki68
12. apr 2021

What to expect, za mna top appka. Vela dobrych rad, clan lob a po narodeni babatka dava dalej rady a tipy na starostlivost o babatko a jeho vyvin

jazula
12. apr 2021

Ja mám Nutrimimi, ale o priebehu tehu týždeň po týždni sa mi viac páčia články na rodinka.sk, alebo aj tu cez MK mi chodí týždenný newsletter. A páči sa mi appka Baby to body, v angličtine, každý deň je tam pikoška o tebe, o bábe, nejaké citáty, ale hlavne veľmi trefné hlášky ohladom tehu (také zo života, ktoré oceníš až v danom období, napr “čo mi spadne na zem, to nepotrebujem” 😂). Priateľ hovorí, že tie hlášky fakt sedia 😂. Plus je tam aj fitness corner, každý týždeň ponúkne novú zostavu.

maleficent22
12. apr 2021

Ja mam appku Preglife, hlavne tie tyzdne mi tam pekne sedia, je pre mna jednoducha, prakticka a prehladna...

pondelok01
12. apr 2021

Ovia Pregnancy

nati41
12. apr 2021

Odporúčam kalendár tehotenstva píše krásne každý týždeň čo sa vyvíja odporúčania a podobne. Naj aplikácia za mňa.

autor
12. apr 2021

Dakujem za tipy, niektore mi nenaslo, asi su len na android, ja mam iphone, uvidim, s ktorymi sa mi bude najlepsie pracovat 🙂

medeaa
12. apr 2021

ja mam Pregnancy week by week, je tam kazdy den spravicka co sa deje a kazdy tyzden info kolko babo meria a vazi a co sa deje v danom tyzdni. Je tam aj moznost zaznamenavat si vahu, ukaze to aj graf a daju sa tam pocitat aj kontrakcie a podobne...

petamich
12. apr 2021

ja mam najradsej HappyBaby ale spravila som to tak, ze som si stiahla asi 4 a nechala si napokon len tuto jednu 🙂 aj Hello Belly bolo fajn

mirka3211
21. apr 2021

Pozeram, ze mi nepridalo text, len fotky...
Je to aplikacia femometer, pouzivala som na trackovanie ovulacie a teraz na trackovanie tehu... kazdy den ti pise, co sa prave deje v brusku... okrem toho samozrejme si vies zaznamenavat symptomy, vies si nastavit notifikaciu na lieky, vitaminy, vies si fotit brusko, ukladat vysledky vysetreni... a kadeco ine... dlho som hladala a toto je to najlepsie, co som mohla najst

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre