Čaute baby je tu nejaká z vás ktorá počas tehotenstva užívala veľa antibiotik..... Ublížilo to neskôr po narodení nejak bábätku?
@zdenkakelemanova / moja krstna uzivala ... musela ale su to roku dozadu... nevedela v tom case este ze je vobec tehu.. dopadlo to tak ze moj bratranec, jej syn je poskodeny... je ciastocny invalid, vyvojovo aj celkovo zaostaly, ma teraz 37 r. gyn jej povedal ze tie atb s av tehu ziadnom pripade nemozu uzivat lebo sa moze toto stat
@mogaa ďakujem o mne lekári vedia ze som tehotná čiže mi dávajú antibiotika iba tie ktoré môžu tehotné ženy.... Ja len ze beriem cele tehotenstvo každý mesiac niekedy aj dva krát v mesiaci (koli stentu v obličke)
@zdenkakelemanova ja čakám bábätko a doktorka mi predpísala axetine 500 to je to iste ako zinnat... Ja som zápasila so zápalom priedusiek...lekár ak vie ze si tehotná, da ti také ATB ktoré neublížia. 🌼
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@zdenkakelemanova pokiaľ lekár vie že si tehotná, dáva to ATB čo môžu užívať tehotné....bábu skôr ublíži infekcia ako ATB....pokiaľ by neboli ATB potrebné tak lekár ti ich určite nepredpíše....ATB skôr zničia resp.znížia imunitu tebe a keď budeš kojiť tak následne sa to dotkne aj dieťatka, lebo v mliečku nedostane toľko protilátok ako keby si bola zdravá...