Baby ktore ste používali Aniball, vyvarali ste ho aj s tou spojovacou redukciou? Alebo ste ju tam vždy nanovo "napasovali"?
Ďakujem za rady.
@s_a jasné hadica nie, len medzi ňou a balonikom je taký plastový spojovnik.. a ťažko sa tam dáva, tak rozmýšľam či s tým musím každý deň bojovať
Ja len takú otázku mám, že prečo sa to musí vyvárať? Nestačí to poriadne zakaždým poumývať? Ja som teda nikdy nič takéto nepouzivala, ale príde mi to divné, že to treba vyvárať pred každým použitím, veď ani partnera si pred každým stykom nevyvaras, stačí, keď sa poriadne poumyva, nie? Nerypem, len mi to príde akože zbytočne, keď to používaš len ty. Možno pred prvým použitím po kúpe je to asi pochopiteľne, ale ďalej už stačí len umývať, nie? Ani vibrátor sa predsa nevyvara pred každým použitím. 😉 Len to, prosím, neber ako výsmech, či rypanie, len ma to proste zaujíma.
Ja som to nerozoberala, umyla som, dala som to do poharika a zaliala zovretou vodou a drzala par sekund ponorene tak aby ten spojovnik a hadicka trcali. Naozaj 100% sterilne prostriedie nemas nikde, ale pre moj dobry pocit som to aspon takto obarila 🙂
@volterra neviem či mydlo dostatočne dezinfikuje a tehotná žena je aj viac náchylná na takéto veci..si myslím... Priateľa ma ešte nenapadlo vyvárať 😬 tam to je asi prirodzenejšie ako nejaký umelý balónik.. a tiež som kľudnejšia keď je vyvarený
@ja_mama ďakujem, tak asi to tiež teda nebudem vyberať, ťažko sa mi to tam nasadza
@volterra tiež som rovnakého názoru. Ani vibrátor si nevyvárame, proste ho umyjeme a hotovo. Na prstoch alebo penise partnera bude tiež určite viac baktérií ako na aniballe. Menštruačný kalíšok sa tiež vyvára len po každom cykle. Podľa mňa maximálne stačí obliať vriacou vodou alebo pripadne kúpiť nejakú šetrnú dezinfekciu. Nehrotila by som to tak.
Ja som vyvarila len pred prvym pouzitim, ale bez tej hadicky, islo to tam velmi tazko, ano, ale nema sa to namacat...ptm to umy a vydezinfikuj, takou tou dezinfekciou co nestipe..betadine
Vyvarala som len pred prvym pouzitim. Potom pred dalsim pouzitim som vzdy kratko obarala vriacou vodou, mala som ten poharik, naliala som si vriacu vodu a par.minut to tam nechala. Jasne, ze nikto nechce infekciu, ale zas, ved ten anibal drzis v nejakom cistom prostredi, nepovaluje sa ti po zemi, je len doma, v kontakte len s tebou, tak nemas velmi odkial nachytat infekcie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tusim v návode sa píše, že ta hadica sa nemá namáčať ani veľmi.. ale ja som používala kondóm, takže som vždy len dobre oplachla po a pred použitím 🤷🏼♀️