Dievčatá ,čo ste počas tehu používali Angel sound ,kedy ste s používaním začali a počuli srdiečko?
@pukanec123 Som v 11tt ,tak som rozmýšľala či má cenu si ho už kúpiť. Ale asi kúpim a vyskúšam. 🙂 Ono ten strach či je všetko ok je priam príšerný.
Ja som počúvala od cca 13 TT, ale nestresuj sa keď to bude dlho trvať kým nájdeš srdiečko, na začiatku hľadaj tesne nad lonovou kosťou
Ja od 13tt, ale musím dosť hľadať☺️
Pozri tu na bazare. Ja som kupila za zlomok ceny 🙂 uz len nech dojde 🙂
Od 9tt
Od zaciatku 10 tt, cize 9+0
Kupila som , ked som bola v 12tt a nelutujem ..aj ked som bola v 9mesiaci a mala sa moc nehybala / necitila som ju aj ked som vsetko mozne poskusala , tak som zapla angelsound ..za mna fakt super vec.
Ja som tiez pocula niekedy mozno od 12tt ale ked som zacala citim pohyby tak som ho prestala pouzivat. Teraz som 32tt a za ten cas odkedy citim pohyby som ho pouzila asi iba raz ked som si nebola ista ci je vsetko ok ale to uz v takom vyssom tyzdni pocut aj pupocnik a tak.
Ja som počúvala od cca 10-11tt
@dollyzv
@c_est_la_vie Tak skoro? To ste ma prekvapili.
Ďakujem vám všetkým za odpoveď ,nakoniec som si ho objednala od pani na bazáre. V pondelok mi ho pošle,tak ho skúsim hneď keď pride vyskúšať. Určite budem spokojnejšia ,keď budem počuť ,že je malé ok. Sestre sa stalo,že v deviatom mesiaci sa malé prestalo menej hýbať ,ale nedávala tomu nejaký význam. A nakoniec to skončilo veľmi zle. Tak budem rada,keby som mala nejaký pocit neistoty aj v neskorších mesiacoch,že si budem môcť vypočuť srdiečko .
Ja az v 14tt Velmi som stresovala a cele to bolo o tom, ze som mala placentu spredu, aj na monitoroch na poradnach neskor, mali problem najst srdiecko.
Ja som počula prvýkrát 9+4 🙂
Ja od konca 7.tyzdna...cca 6tt+6...ale bolo to uz sieste babatko, uz som presne vedela, kde, ako a co hladat😊
baby a ako často ste počúvali?
Ja pocujem asi len vlastny tep :/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V 12 tt. Trebalo ešte vtedy poriadne hľadať a naučiť sa kde treba hľadať, ale s pribúdajúcimi týždňami ako babo rastie je počuť čoraz viac a viac. Teraz dokonca len si priložím a počujem, hľadať už netreba ❤️