Je to v tehotenstve nebezpecne? Nemam rizikove tehotenstvo ani nam nezakazali mat Sex som 28 tyzdni a od zaciatku tehotenstva sme to mali asi 4/5 a dnes sme po asi 2 mesiacoch mali sex a skusili aj analny sex kedze ma to z predu boli viac nez zo zadu co uplne nechapem lebo predtym to bolo premna no go!
Počkaj, prídu hemeroidy za pár týždňov, už nepomyslis ani na analny sex …
Ja som mala normal tento typ sexu pocas tehu, ak clovek dodrzi hygienu, tak preco nie. Nemala som ziadne hemoroidy v tehu a pod. Mne gyndos povedal ze ok (ja mam takeho, co sa s nim da kecat bez okolkov)
@andaluzia12 prosim Ta , preco by mali, nema ich kazda zena. Ja som nemala a vela zien tiez nemalo. Kazda zena to ma inak. Po porode som tiez s tymto nemala problem.
@kiki68 buď rada. Je to pekelná bolesť. V prvom tehotenstve nič a v druhom z večera do rána. Keby mi manžel dal taký návrh, bolo by po ňom!
@janulka1802 nebudes robit veci, co sa nedaju. Ale ta pani pisala, ze toto ju neboli, iba ten vaginalny styk.
@kiki68 skusila som to a vobec to neboli len teraz ako citam komenty sa bojim tych homoroidov ale hneď som si isla potom ma wc a dat si sprchu (aj ked idem na velku za kazdym hneď sprcha)
Vobec sa neboj, ked pouzivas lubrikant a neboli to. Nemusis mat ziadne hemoroidy. Nemaju to vsetky zeny a pokial je partner normalny a nechce ten anal 5x za den, tak sa nema co stat. Mala som to podobne a po porode tiez. Mna ten sex klasicky nebavil, bolel ma krcok. Tak sme robili ine veci a aj ten anal. Nemala som nikdy ziadne infekcie z toho. Cokolvek by bolelo, tak hned povedat stop
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Čokoľvek, čo ťa bolí, nerob! Či sex taky ci onaky. Pokial viem, je tam len riziko zavedenia baktérií z konečníka do vagíny a to by mohol byť problém.
Aké pokial je aj análny sex bolestivý, tak s tým prestaňte.