Análny sex počas tehotenstva

24. nov 2024

Je to v tehotenstve nebezpecne? Nemam rizikove tehotenstvo ani nam nezakazali mat Sex som 28 tyzdni a od zaciatku tehotenstva sme to mali asi 4/5 a dnes sme po asi 2 mesiacoch mali sex a skusili aj analny sex kedze ma to z predu boli viac nez zo zadu co uplne nechapem lebo predtym to bolo premna no go!

svetlonos
25. nov 2024

Čokoľvek, čo ťa bolí, nerob! Či sex taky ci onaky. Pokial viem, je tam len riziko zavedenia baktérií z konečníka do vagíny a to by mohol byť problém.
Aké pokial je aj análny sex bolestivý, tak s tým prestaňte.

andaluzia12
25. nov 2024

Počkaj, prídu hemeroidy za pár týždňov, už nepomyslis ani na analny sex …

kiki68
25. nov 2024

Ja som mala normal tento typ sexu pocas tehu, ak clovek dodrzi hygienu, tak preco nie. Nemala som ziadne hemoroidy v tehu a pod. Mne gyndos povedal ze ok (ja mam takeho, co sa s nim da kecat bez okolkov)

kiki68
25. nov 2024

@andaluzia12 prosim Ta , preco by mali, nema ich kazda zena. Ja som nemala a vela zien tiez nemalo. Kazda zena to ma inak. Po porode som tiez s tymto nemala problem.

janulka1802
25. nov 2024

@kiki68 buď rada. Je to pekelná bolesť. V prvom tehotenstve nič a v druhom z večera do rána. Keby mi manžel dal taký návrh, bolo by po ňom!

kiki68
25. nov 2024

@janulka1802 nebudes robit veci, co sa nedaju. Ale ta pani pisala, ze toto ju neboli, iba ten vaginalny styk.

autor
25. nov 2024

@kiki68 skusila som to a vobec to neboli len teraz ako citam komenty sa bojim tych homoroidov ale hneď som si isla potom ma wc a dat si sprchu (aj ked idem na velku za kazdym hneď sprcha)

kiki68
25. nov 2024

Vobec sa neboj, ked pouzivas lubrikant a neboli to. Nemusis mat ziadne hemoroidy. Nemaju to vsetky zeny a pokial je partner normalny a nechce ten anal 5x za den, tak sa nema co stat. Mala som to podobne a po porode tiez. Mna ten sex klasicky nebavil, bolel ma krcok. Tak sme robili ine veci a aj ten anal. Nemala som nikdy ziadne infekcie z toho. Cokolvek by bolelo, tak hned povedat stop

evickuska
26. nov 2024

@autorka nie je podla mna, hygiena je velmi dolezita pred hlavne a my sme v prvom tehu pre istotu mali aj ochranu 😁 bakterie su smrrrrrť 🙆‍♀️🙄😁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre