Amniocentéza v Trenčíne

katka_1231
17. máj 2013

Ahojte. Absolvovala niektorá z vás amniocentézu v Trenčíne v nemocnici? Koľko trvalo kým ste sa dozvedeli výsledok?

ivusaaa
17. máj 2013

@katka_1231 Amniocentezu mi robili pred par rokmi, na vysledky som cakala par tyzdnov, ale uz si presne nepamatam kolko,myslim ze 3-4 tyzdne.

h2
17. máj 2013

Ahoj, ak naozaj nemáš vážny dôvod, ešte si to s tou amniocentézou rozmysli, ja som na nej bola (aj keď nie v Trenčíne) a až potom som sa dopočula o niekoľkých prípadoch, kedy žena po tomto zákroku potratila (všetky čakali zdravé bábo). ☹ ☹ ☹

katka_1231
autor
18. máj 2013

Dakujem vam za informácie. Bohužiaľ mam vážny dôvod, veľký predpoklad na dedičný typ rakoviny. 😅

h2
18. máj 2013

@katka_1231 Tak to je mi ľúto, držím Ti palce, nech to dobre dopadne. Ešte som zabudla dodať, že ja osobne som žiadne problémy nemala, ale ak by som o tých potratoch vedela predtým, nikto by ma tam nedostal. U mňa bol dôvod jedine vek, ale mala som "len" 35. Výsledky mi zatelefonoval doktor už na druhý deň podvečer, ale to som bola na súkromnej klinike a vyšlo ma to strašné prachy (okolo 140 €).

zuzanazuzana
18. máj 2013

ja som bola presne pred 2.rokmi v Trencine na amniocenteze, trva to chvilku, ale je to neprijemne vysetrenie, strasne som sa bala, mne vysli zle testy na downov syndrom a aj kvoli veku /36/, nastastie mam doma zdravu dcerku, vysledky som mala do 3.tyzdnov.

katka_1231
autor
19. máj 2013

Baby, ďakujem vám za info, snáď sa z toho nezbláznim :(

andrae
20. máj 2013

@zuzanazuzana Ja idem zajtra do TN na amnio. Kedy Ta pustili domov po zakroku?Ked som tam bola pred 17 rokmi, pustili ma az na 3.den. Viem, ze teraz je to este v ten isty den, ale neviem asi kolko hodin po zakroku.

zuzanazuzana
20. máj 2013

@andrae no mna pustili az na druhy den....drzim ti moc moc palce...inac aj ja mam rozdiel medzi detmi 17 rokov.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre