Ahojte žienky. Rada by som poznala váš názor na užívanie doplnkov výživy a absolvovanie alternatívnych foriem liečenia počas tehotenstva.
Čo sa týka výživových doplnkov tak mám na mysli najmä také, ktoré sú na prírodnej báze (napr. prírodné antibiotikum Cordyceps), ale napriek tomu je na nich napísané, že nie sú vhodné počas tehotenstva. Paradox je, že napriek tomu upozorneniu, ktoré je na obale napísané, sa v praxi stretávam s názormi, že to tam uvedené musí byť, ale že ich v určitom množstve môže brať aj tehotná žena a navyše sú alternatívou ku klasickým liekom a antibiotikám (napr. produkty spoločnosti TIENS, Dr. Nona a pod.)
Tiež ma zaujíma, či ste niektorá absolvovali tzv. frekvenčnú terapiu (prístrojom DIACOM) a aký to malo vplyv na vás i bábo?
Máte skúsenosti, či vhodnosť takýchto metód závisí aj od pokročilosti tehotenstva (trimestra)? Vopred ďakujem za reakcie.
Viete mi niekto poradit ci mozem brat cordyceps aj v tehotenstve? :((
Dobrý deň, nevie niektorá náhodou či sa počas tehotenstva môže piť čaj na nervozitu, na upokojenie? Bojím sa o byliny ktoré môžu ublížiť plodu. Ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@iwi83 ahoj, ja si myslím, že homeopatia v tehotenstve je ok- kedze vsetko ostatne je na zvazenie...osobne beriem kvapky od valoviča, ktoré síce obsahujú alkohol, ale ked si das 8 alebo 12 kvapiek, tak je to uplne minimum, ktore nemoze uskodit. urcite lepsie ako nejake lieky- konzultovala som to aj s p. Valovičom, ktorý mi ich užívanie schválil- na kvapkách síce nemáš napísané, že sú vhodné v tehotenstve, ale to ani nemozes mat- lieky ani prípravky totiz nemozu testovat na tehotnych- tak to pre istotu musia napisat vsade- aj na homeopatiu. Ak chces mat lepsi pocit, prekonzultuj uzivanie konkretnych homeopatik s homeopatom alebo tak.