Ahojte, chcem sa Vás spýtať kto mi poradí čo mám robiť keď som dostala alergiu na zeleninu som cela osýpana, všetko ma svrbí môžem brat dithiaden? mal niekto skusenosti v tehotenstve stými liekmi? Ďakujem
Ahojky Kattom, a pomohli ti tie masticky??
Ja na tvojom mieste by som velmi vela pila aby sa to rychlejsie vyplavilo z telam,ziadne tabletky by som nebrala.Ak to nezaberie ist k alergologovi.
Ja som mala vzdy rada zeleninu a ovocie a teraz po tehotenstve sa na mna niejako nalepila alergia na paradajky.
ahoj zuzannas - ano masticky mi pomohli - a tiez ako pise kamilecka pila som straaasne vela vody obycajnej -nic ine. a nasadila som si dietu - t.j. vynechala som uplne koreniny, a kym sa mi koza nevycistila - asi tyzden to trvalo -jedla som iba lahke potraviny a vyhybala sa alergenom (takze som jedla iba zemiaky, ryzu, ciste cestoviny, kuracie na prirodno neochutene a tmave pecivo a chlieb s maslom) - aby sa mi co najmenej zatazoval zaludok a telo sa mohlo venovat hojeniu koze. uplne som vynechala u mna spustace alergie - jablka, paradajky a mrkvu. ale potom som ich postupne zasa nasadila do stravy.
hanculka - a ak sa ti to po dvoch dnoch nezlepsi, urcite chod k lekarovi. ja som bola u lekara, ale aj tak som cele tehotenstvo trpla, ci sa to neprejavi na malom a nebude mat nejake problemy s kozou po narodeni. chvalabohu zatial nic. aj gynekologicka mi vravela, ze by to nemalo mat vplyv na babatko v brusku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj hanculka - moja mamina robi na alergologii - urcite ziadne hormonalne lieky v tehotenstve a dithiaden tiez nie! skus si v lekarni kupit homeopaticky pripravok na alergiu - nazov neviem, ale vyrabaju ich - firma boiron.
ja som mala prudku alergicku reakciu na jedlo (mam alerginu na travy a mala som skrizenu reakciu na jedlo) 2x pocas tehotenstva - prvykrat, ked som bola v 5tt a druhy krat v 3tom mesiaci. u mna sa to prejavilo na nohach -na stehnach sa mi spravili pluzgiere ako od popaleniny -jeden den som si dala fenistil gel(ten vsak v tehotenstve nie je vhodny -obsahuje hormony) a potom som si v lekarni kupila homeopaticke masticky - jedna sa vola Cicaderma a druhu si uz nepamatam -nieco nemecke.