Ahojte mamičky chcem sa opýtať keď s partnerom nie som zobrata a chcem aby mala bábätko po ňom priezvisko tak kde mám ísť vybaviť prehlásenie o ocovstve na akú matriku tam kde budem rodiť na matriku alebo na trvalé bydlisko matriky ?
@veronikaszabova dobre ďakujem 😊
Ja som bola v mieste mojho trv.pobytu.a hned si to potvrdenie dajte do tasky,aby ste nezabudli😉a radsej vybavovat noe na poslednu chvilu....my sme boli dva mesiace pred porodom na matrike a za dva tyzdne som necakane porodila😀😀
My sme neplatili nič.Boli sme pred mesiacom.
ja som to vybavovala 3 mesiace po porode 😂😂 takze ziaden stres
Musis na matriku aj s otcom dietata... a mozes vybavit pred aj po porode
Ja som tiež nič neplatila nič vlastne ja som sa bola len informovať ale tak mali tam ceník a tam bolo že sa platí 5 € ako nie že by to bolo veľa ale ani málo za jeden papier ktorý len vytlačia a podpisu a dajú pečiatku hej takže tak a tiež tá pani na matrike vravela že kľudne sa to dá vybaviť aj po pôrode aj pol roka po tom takže pohode 😉😉
Ja som rodila 17 mesiacov dozadu,vtedy este tak bolo u nas v Pe,ze ak by som ten papier nemala so sebou v porodnici,dieta by zapisali pod mojim priezviskom.ak sa to uz zmenilo,samozrejme moj predosly komentar beriem spat😉🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@momkaa to je jedno na ktorej matrike