Akú zubnú pastu ste používali v tehotenstve?

18. jan 2024

Akú ste používali? Ja doteraz bielu perlu pre tehotné, ale teda nič moc. Dnes mi kvoli citlivým zubom v tehu dali Elmex sensitive, je to ok v tehotenstve? Nikde sa nič neuvádza. Ďakujem.

koniarova
18. jan 2024

Neblázni žena. Tehotenstvo nie je choroba. Môžeš používať akúkoľvek zubnú pastu.

jaskolka
18. jan 2024

? To existuje aj špeciálna pasta pre tehotne? Bola som 3 x tehotná, ale pastu som používala takú, aká bola práve v kúpeľni

autor
18. jan 2024

@koniarova
@jaskolka ďakujem ženy 🙏😅 už stracam zdravy rozum asi🤣

viestta
18. jan 2024

Ani som netusila, ze pre tehotne su specialne pasty🙄 Pouzivaj taku aka t vyhovuje

autor
18. jan 2024

@viestta existuje a je fakt nielen nechutná ale ešte aj na prd😅

nathalis
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
koniarova
18. jan 2024

Ale čoby. Čítaj a filtruj. 😉

96barbora
18. jan 2024

Jedine riesenie je pouzivat zdravy rozum a Google.

biglovemom
18. jan 2024

Tak toto je snad uz extrem co sa tyka tehotenskych otazok…
1 miesto vyhravas za najblbsiu otazku 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

miskakyska
18. jan 2024

Škodlivosť celkovo Ti zobrazí farebný pásik na zvare pasty..

dzejsik
18. jan 2024

hocijaku, iba pocas nevolnosti som pouzivala detsku elmexku lebo z tych mentolovych ma hned nadrapovalo

miskakyska
18. jan 2024

@viestta veď to je samozrejme, ináč by im stál biznis... bordeľ v nich napchaty prečitaš v zložení🙈

Autorka, keď Ti záleží na zdraví.. kúp si prírodné pasty...
Vysmiali Ta tu,ako keby si sa neviem čo pýtala,.. ľuďom nezáleží na tom a nedbajú čo pchaju do seba,na seba ..hlavne druhým kážu riadiť rozumom...no ďakujem pekne🙈

autor
18. jan 2024

@miskakyska ja tiež celkom nerozumiem, čo je na tej otázke smiešne alebo divné 🤷🏻‍♀️ príde mi to úplne normálna otázka, už som tu teda videla aj horšie….ďakujem za rozumný koment a radu 🙂

nevenka
18. jan 2024

Ja musim len Elmex Sensitive Professional, inak auuuu, mam znicenu sklovinu a jedine po tejto paste je to ako tak ok. Pouzijem inu, mam bolesti, afty. Takze pocas 4 tehotenstiev aj mimo nich, len tuto pouzivam.

autor
18. jan 2024

@nevenka ďakujeem! Vyskúšam, verim, že pomože. Ja používam roky bielu perlu, ale tá pre tehotné je veru slabá :( Mám pocit, že mam extremne precitlivele zuby…verim, že elmex bude dobrá voľba🙂

timusenka222
18. jan 2024

Ahoj. Používaj aká ti vyhovuje. Viem, že je aj biela perla pre tehotné (v čom sa líši od bežných, netuším, ale ak chceš mat vyslovene pastu pre tehotné, prosím) 🙂 skôr by som tá však upozornila na chrup spojený s tehotenstvom - ak napríklad zvracias, kyselinami sa ti oslabuje sklovina a tvoria sa viac kazy plus môžeš mat viac precitlivené diasna. Mne moja pani dr poradila elmex gelee - síce mi povedala, že sa neodporúča tehotným, ale ona nevidí hrozbu, ak gél nebudem vyslovene jesť, prehĺtať. Takze asi toľko z mojich skúsenosti a debát s odborníkom 🙂

autor
18. jan 2024

@timusenka222 ďakujem krásne za komentár a radu! 🙏
Ja som vďakabohu nevoľnosti nemala, ale aano kyselina pravidelne taká, že som mala až sliznicu zničenú😣 takže určite sa to podpísalo na chrupe. Ďakujem, ja to vyskúšam tiež 🙏

viestta
18. jan 2024

@miskakyska ano, ano, ano!!!! Aj zaba na keksoch je biznis s chorbakmi

timusenka222
18. jan 2024

Za máličko 🙂 používa sa to raz týždenne.. po umytu zubov nanesis kefkou na zuby, iba vyplujes a nechavas pôsobiť na noc. Dr mi však povedala, že je pochopitelne, že v tehotenstve v noci bývam smädná a pijem, je to ale v poriadku, že sa nemusim obávať. Mne to celkom pomohlo. Pri druhej kontrole som nemala viac odvapnovanie skloviny ani krvácanie 🙂 je to teda taká mala oranžovo-biela mini pastička 🙂 drzim palce a prijemne tehotenstvo želám 🙂

miskakyska
18. jan 2024

@viestta to si napísala ty🤪

gvenduska
18. jan 2024

Aká bola doma takú som pouzivala

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre