Akú ste používali? Ja doteraz bielu perlu pre tehotné, ale teda nič moc. Dnes mi kvoli citlivým zubom v tehu dali Elmex sensitive, je to ok v tehotenstve? Nikde sa nič neuvádza. Ďakujem.
? To existuje aj špeciálna pasta pre tehotne? Bola som 3 x tehotná, ale pastu som používala takú, aká bola práve v kúpeľni
Ani som netusila, ze pre tehotne su specialne pasty🙄 Pouzivaj taku aka t vyhovuje
@viestta existuje a je fakt nielen nechutná ale ešte aj na prd😅
Ale čoby. Čítaj a filtruj. 😉
Jedine riesenie je pouzivat zdravy rozum a Google.
Tak toto je snad uz extrem co sa tyka tehotenskych otazok…
1 miesto vyhravas za najblbsiu otazku 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Škodlivosť celkovo Ti zobrazí farebný pásik na zvare pasty..
hocijaku, iba pocas nevolnosti som pouzivala detsku elmexku lebo z tych mentolovych ma hned nadrapovalo
@viestta veď to je samozrejme, ináč by im stál biznis... bordeľ v nich napchaty prečitaš v zložení🙈
Autorka, keď Ti záleží na zdraví.. kúp si prírodné pasty...
Vysmiali Ta tu,ako keby si sa neviem čo pýtala,.. ľuďom nezáleží na tom a nedbajú čo pchaju do seba,na seba ..hlavne druhým kážu riadiť rozumom...no ďakujem pekne🙈
@miskakyska ja tiež celkom nerozumiem, čo je na tej otázke smiešne alebo divné 🤷🏻♀️ príde mi to úplne normálna otázka, už som tu teda videla aj horšie….ďakujem za rozumný koment a radu 🙂
Ja musim len Elmex Sensitive Professional, inak auuuu, mam znicenu sklovinu a jedine po tejto paste je to ako tak ok. Pouzijem inu, mam bolesti, afty. Takze pocas 4 tehotenstiev aj mimo nich, len tuto pouzivam.
@nevenka ďakujeem! Vyskúšam, verim, že pomože. Ja používam roky bielu perlu, ale tá pre tehotné je veru slabá :( Mám pocit, že mam extremne precitlivele zuby…verim, že elmex bude dobrá voľba🙂
Ahoj. Používaj aká ti vyhovuje. Viem, že je aj biela perla pre tehotné (v čom sa líši od bežných, netuším, ale ak chceš mat vyslovene pastu pre tehotné, prosím) 🙂 skôr by som tá však upozornila na chrup spojený s tehotenstvom - ak napríklad zvracias, kyselinami sa ti oslabuje sklovina a tvoria sa viac kazy plus môžeš mat viac precitlivené diasna. Mne moja pani dr poradila elmex gelee - síce mi povedala, že sa neodporúča tehotným, ale ona nevidí hrozbu, ak gél nebudem vyslovene jesť, prehĺtať. Takze asi toľko z mojich skúsenosti a debát s odborníkom 🙂
@timusenka222 ďakujem krásne za komentár a radu! 🙏
Ja som vďakabohu nevoľnosti nemala, ale aano kyselina pravidelne taká, že som mala až sliznicu zničenú😣 takže určite sa to podpísalo na chrupe. Ďakujem, ja to vyskúšam tiež 🙏
@miskakyska ano, ano, ano!!!! Aj zaba na keksoch je biznis s chorbakmi
Za máličko 🙂 používa sa to raz týždenne.. po umytu zubov nanesis kefkou na zuby, iba vyplujes a nechavas pôsobiť na noc. Dr mi však povedala, že je pochopitelne, že v tehotenstve v noci bývam smädná a pijem, je to ale v poriadku, že sa nemusim obávať. Mne to celkom pomohlo. Pri druhej kontrole som nemala viac odvapnovanie skloviny ani krvácanie 🙂 je to teda taká mala oranžovo-biela mini pastička 🙂 drzim palce a prijemne tehotenstvo želám 🙂
@viestta to si napísala ty🤪
Aká bola doma takú som pouzivala
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Neblázni žena. Tehotenstvo nie je choroba. Môžeš používať akúkoľvek zubnú pastu.