AHojte, som v 28 tt, vzdy som milovala teplo a leto bez teplot nad 30 stupnov pre mna nebolo leto.. ale teraz ma zabija uz dobrych 25 , nehovoriac o tom co je teraz vonku. Ako to zvladate? Vela pijem, na slnko nechodim, len k veceru ked je chladnejsie, ale aj tak.. mam pocit, zeby som vo vlaznej sprche najradsej bola cely den.
@samantha185 sedim v izbe ked sa da...no vcera som pol dna sedela v cakarni u doktoroa, tak som si myslela ze je to moja smrt :D ... a je mi horucejsie ako horuco...stale....vo dne v noci..tazko sa mi chodi, tazko sa mi dycha, pijem vela vody, od ktorej mam nasledne opuchnute nohy...tak by som chcela skocit do bazenuuu fnuuuk :( .... hmmm nic nam neostava len vydrzat 🙂 drz sa 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja viem, je to cista katastrofa. Od rana hladam na nete nejaku fajn klimatizaciu, lebo to nevieme uz vydrzat. 4mesacny syn vkuse spi (holy). A ak je hore, tak je stale nervozny. Chudak. Vcera som sa snazila do neho naliat trosku vodicky, no nema ju rad a vsetku ju vyvracal. Caje takisto neznasa. Tak len mliekujeme :/