Chystam sa prvy krat na 3D ultrazvuk a samozrejme by sme uz okrem vsetkeho chceli vediet aj to, co to bude 🙂...chlapcek ci dievcatko. Ak bude babatko v brusku akurat spinkat, bude zle otocene a nebude vidno pohlavie, da sa nejakym sposobom zobudit??? Aby sa otocilo.... ? Dakujem za odpovede 🙂
Ked spinka, to neznamena, ze neuvidite pohlavie 😀 babatko si v plodovej vodicke samovolne plavka, sikovny lekar to zachyti 😉 Zobudit ho neviem, ako chcete 😀 skus ho posteklit na nozku 😀 😀 😀 😀
Mna lekar jemne stuchal s tou sondou po bruchu, aby ju mohol premerat.mala ho mala na haku.
zvykne sa budit takze sa pohrka brucho (bezne to robili na nas v porodnici :P ),ale o uz boli vacsie babatka, alebo vas mozu poslat sa prejst aby sa dobre otocilo.. ale myslim ze ak bude prave zle otocene, nebude vidno nic a nepomoze ho iba "zobudit" .. nam nebolo nic vidno na ziadnom sone :P
@cacinka88 mne lekar tukal po brusku, ale nic tak potom mi kazal sa prechadzat a vratit sa 🙂 ak bude lekar mily tak urcite najde vhodny sposob 🙂 ja som bola na 3D viackrat a vzdy sa nam podarilo drobceka zobudit 🙂
ja som musela mať zákusok
Skús chvíľu pred tým zjesť niečo sladké. Keď som bola v nemocni - tak sme to praktizovali pred monitorom (kontrola pohybov- tie pásy) aby sme nemuseli ísť častejšie ako sme mali predpísané. Lebo keď bolo dieťa "spavé" tak to niekedy dali zopakovať. Alebo nám pohýbali celým bruchom.
Mne doktor kázal aby som vybehla 3 krát po schodoch.A pomohlo 😉
U mna sladke alebo nanuk zobudil drobca 100%
skus zjest kusok cokolady alebo nieco sladke pre utz, u nas to vzdy pomohlo 😅 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne potrebovala doktorka zobudit babo este v 12. tt, ked som bola na sijovom prejasneni, kedze potrebovali, aby sa mala trosku otocila. Doktorka to spravila tak, ze mi tou sondou, ktorou mi chodila po bruchu, jemne stuchala do bruska, kym sa mala neprebrala...takze asi tak podobne to bude aj u teba 🙂