Ako zistím podľa chuti pohlavie dieťatka?

saljakova
8. aug 2016

Jak zistim podla chuti co to bude chlapcek ci dievcatko ;)

miushik765
8. aug 2016

@lucinka963 No neviem ja som mala krčok vysoko a tvrdy a už som bola tehu , veď si urob test a budeš múdrejšia

moni244
8. aug 2016

@lucinka963 napadne ta nahmatat si krcok, ale nenapadne ta urobit si test?

maminkaat
8. aug 2016
anjelicek26
8. aug 2016

Ved ti este ani mrcha nemeska, brucho ta boli a uz aj spinis... preco si myslis, ze si tehotna?? Neviem, co chces poradit, tu neni co radit, cakat, ked sa nedockas, spravit test.

seahorse27
8. aug 2016

Ruzovy vytok mas asi z toho, ze si stale sparas v krcku. Tiez velmi nerozumiem pointe...preco si neurobis test?

natalysb
8. aug 2016

Baby Vy co ste take mrcahve? :D @anjelicek26 co sa tyka Teba si velmi mudra v kazdej diskusii ;) zlym smerom si sa vybrala ;)
@lucinka963 a Tebe ked mozem poradit skus si urobit test ;)

anjelicek26
8. aug 2016

@natalysb a tento tvoj koment je uprimne od srdiecka ano 🌸🌸 Nikto neni mrchavy ale uprimne je to unavne a zbytocne "radit" ked sa poradit neda, nemame vestecku gulu,labak a ani moznost ju vysetrit,ako jej mame dat odpoved?? Pockat,testovat a nesprtat sa v krcku je jedina rada,co jej dat mozeme a ma vyznam, ci ta napadlo nieco ineho?

natalysb
8. aug 2016

@anjelicek26 to nieje o vesteckej gule labaku a vysetreni. Mozno chcela len pocut nazor nejakej mamicky ktora sa mozno stretla s rovnakym problemom. Takze ma zaraza dolezitost niektoryh zien. Ked sa niekomu nepaci nekomentujem. A ked to je unavne ako pises na co odpovedas? Pre mna keby bolo neico unavne si nezatazujem zivot s odpovedou ani len ;)

bajana
9. aug 2016

@natalysb ked sem budes aktivne chodit taky rok, dva, tak pochopis tie "mrchave zenske" 😉

rogiii
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinenka886
9. aug 2016

@lucinka963 test ti velmi ulahci tvoju dilemu alebo navsteva u gynekologa🙂

obsadenemeno
9. aug 2016

@lucinka963 co ti poradit?
Len to, ze ked si mala styk, tehotna byt mozes. Namiesto vypisovania tu sup sup do obchodu a kup si citlivy test. My nie sme jasnovidky, ale ano, mozes byt tehotna. Alebo aj nie. Sanca je 50%.

Happy now?

jankalukasova
9. aug 2016

Pokojne môžeš byť tehotná. Ja som mala tiež len také veľmi veľmi slabé špinenie.. tri dni, na štvrtý prestalo... a večer v ten štvrtý deň som si robila test a boli dve čiarky... hodinu som behala po byte jak splašený jeleň, kým mi to došlo.

Kúp test a skús. A daj vedieť 🙂

0ria0
9. aug 2016

@lucinka963 Ako ti tu už baby napísali kludne môžeš byť tehotná, takže asi ti budeme zachvílku aj gratulovať. Sprav si testík a daj nám vedieť😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre