ahojte koceny potrebujem poradit uz googlim asi hodinku no nikde som to nenasla teda ak to dobre chapem tak krcok maternice je v case po menstruacii dlhy a tvrdi ako spicka nosu pocas ovulacie sa skracuje a po ovulacii aj do ms je zase dlhy a tvrdi tak nejak som to pochopila
no zaujma ma jedna vec ak spermia oplodnila vajicko a je tehu da sa to zistit podla krcku maternice mate s tmy niekto skusenost? ako vyzera krcok maternice po oplodneni dakujem za odpovede 🙂
ak si tehu, tak krcok je nizko, je tvrdy a uzavrety.
nizko znamena, ze ho vies hned nahmatat, teda ano, je akoby "vysunuty blizsie von z posvy" 😀 Tak ako? Tehu?
@magic08 tak dakujem za odpoved asi je to tehu lebo presne krcek ako popisujes bazalna teplota sa drzi hore len ten test este neukjazal pockame do pondelka a dam vediet dakujeeeeem a uz tam mam aj taky hlien na nom takze co to mooze byt,
p.s. dufam ze intimnosti moje tu nikoho neurazaju.-)
tak to su celkom dobre znamenia 😀
drzim palce nech je to tehu 😀
pfuha, tak to by ti uz test mohol ukazat //
aha, no tak to ti este mohol test neukazat, ak mas tak dlhe cykly. ja som mavala pred tehu 32 dnove cykly a test mi uz ukazal este pred prichodom mrchy slabe ciarky. Teraz neviem ako to bude so mnou lebo este od porodu sa mi cyklus neobnovil, tak cakam a cakam 😀
tak mylsim na teba a daj vediet ze ako testovanie dopadlo
to sa vam nezda nefer vyuzivat pohotovost na gynde na urcenie tehotenstva aby ste nemuseli kupovat test??? ja som dr na gynde, pracujem tam 24 hod a maju sa tam riesit AKUTNE pripady
@gerich ja som nebola na pohotovosti ale u svojej gynekologicky ktora mi zobrala krv a zaplatila som tam 11eur aby ma zobrala skor tak neviem kde ste pochopili ze som bola na pohotovosti a dobre som urobila lebo som do dnes lezala na gynde v nemocnici s podozrenim na mimomaternicove takze som dobre spravila tak neviem co to riesite ked nie je pravda ze som na pohotovosti bola oki?
chcem sa opytat mozem byt tehu ak mam krcok maternice pootvoreny a makky? a ako vyzera krcok maternice tesne po oplodneni ci hned stvrdne alebo moze byt este makky pretoze posledny menzes bol kratsi ale silnejsi ale krcok stale makky dakujem za odpovede
Ahoj baby, prosim vas co znamena uzavrety krcok? ze v strede sa neda nahmatat ta branka, dierka v nom? a co znamena ze je nizsie? dakujem
kiežby som už bola tehu🙂 tá neistota mesiac čo mesiac má zabíja a este mám aj dr. flegmatika :/ o kedy by mal klesať ak by som náhodou bola tehu?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@janka9898 ahoj, tak neodpoviem ti odborne, ale viem, že doktori podľa hmatu vedia zistiť, že či si pravdepodobne v tom, alebo nie si..